Vandaag zijn wij geopend van 09:00 - 17:00

|

Fillers lippen

Fillers  in uw lippen zijn de juiste oplossing wanneer uw lippen smaller zijn geworden, hun volume kwijt zijn en de vorm is vervaagd. Ook wanneer uw lippen van nature altijd al klein waren en u deze met een natuurlijk resultaat wilt vergroten zijn lip fillers een uitkomst. 

Met fillers in uw lippen kunnen we oppervlakkige of diepere rimpels in de huid op een natuurlijke manier opvullen. Daarnaast zijn fillers zeer geschikt voor het verstevigen of vergroten van uw lippen óf om wallen onder de ogen te verminderen. Waarom Kliniek Blooming?

 • Cosmetische specialisten die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
 • Uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers voor een natuurlijk resultaat
 • Een nagenoeg pijnloze en veilige fillerbehandeling
 • Resultaat na één behandeling

Dagelijks voeren wij injectable behandelingen uit. Onze gespecialiseerde plastische chirurgen maken bij een injectable behandeling gebruik van natuurlijke fillers, Botox of lipofilling

Hoelang blijven fillers lippen zitten?

Wij maken gebruik van tijdelijke lip fillers die na een tijd vanzelf weer oplossen in uw lichaam. Hoelang de fillers blijven zitten is voor iedereen verschillend maar gemiddeld zijn ze na 9 tot 12 maanden uit uw lichaam verdwenen, doordat het lichaam deze zelf afbreekt en oplost. 

 Onze plastisch chirurgen maken gebruik van hyaluronzuur fillers voor het opvullen van rimpels, wallen en lippen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in de huid, ons bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Het is een natuurlijke bouwsteen die de elasticiteit van huid verbetert en de huid versterkt.

Fillers lippen hyaloronzuur

Een lipvergroting wordt steeds populairder. Bent u niet blij met uw smalle lippen of wilt u mooie volle lippen? Met hyaluronzuur fillers kunnen wij uw lippen verstevigen en vergroten. De hyaluronzuur fillers worden aangebracht vlak onder de huid en zorgt ervoor dat het volume en de contouren terugkomen. 

Er komt bij de behandelingen geen operatie kijken, waardoor de hersteltijd kort is. De eerste dagen na de ingreep zijn de lippen bij een enkeling erg gezwollen en beurs. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en vult zich onder de huid op met vocht. De filler wordt na 6 tot 9 maanden langzaam door het lichaam zelf afgebroken. U kunt voor die tijd terugkomen voor een onderhoudsdosering.

Wat zijn hyaluronzuur fillers?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die niet alleen voorkomt in de huid, maar ook in het bindweefsel, zenuwstelsel en epitheelweefsel. Hyaluronzuur is een suiker en valt onder de glucosebouwsteen die elk lichaam nodig heeft. Het zorgt ervoor dat onze huid soepel en veerkrachtig blijft. Bij het laten opvullen van oppervlakkige of diepe rimpels wordt er door ons voornamelijk de filler Radiesse gebruikt. Radiesse is een van de veiligste rimpelvullers en is gemaakt op basis van lichaamseigen weefsel. Deze gel stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen en na 3 maanden is de rimpelvuller dan ook overgenomen door het eigen collageen.

Fillers lippen geven smalle lippen volume

Fillers in uw lippen verhelpen smalle lippen door deze te vergroten en te voorzien van meer volume. Met mooie volle lippen krijgt uw gezicht meer warmte en zelfs een sensuele uitstraling. Door veroudering kunnen uw lippen last krijgen van volumeverlies en zijn er boven de bovenlip mogelijk rokerslijntjes ofwel de plooirok en barcode ontstaan. Deze zijn te verhelpen met een vrij eenvoudige  fillers behandeling. 

Fillers worden niet alleen gebruikt voor lippen en het gebied rondom de mond. Ze zijn voor verschillende doeleinden geschikt en kunnen op veel plekken worden ingespoten. De meest voorkomende filler behandelingen zijn het opvullen van rimpels, zoals de neus-lippenplooi, kraaienpootjes en het vergroten van de lippen. Naast deze veel voorkomende toepassingen zijn er nog vele andere toepassingen. 

Droge lippen herstellen met hyaluronzuur fillers

Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om met lip fillers, droge lippen tegen te gaan? Hyaluronzuur herstelt namelijk ook de vochtbalans, waardoor uw lippen verzachten en deze een jeugdige uitstraling krijgen. 

Daarnaast is het ook mogelijk om imperfecties te corrigeren aan de neus en uw kaaklijn te versterken met fillers. Vraag uw plastisch chirurg naar de mogelijkheden.

Fillers lippen prijs

Fillers lippen prijs? De prijzen van lip filler behandelingen of andere injectable behandeling in Haarlem kunnen variëren. Doordat afhankelijk zijn van het te behandelen gebied. Hieronder vindt u een prijsindicatie van de verschillende injectable behandelingen zoals fillers lippen, Botox en lipofilling. 

BEHANDELING REGIO/ HOEVEELHEID PRIJS
Hyaluronzuur 0,6ml € 350,-
Hyaluronzuur 1ml € 500,-
Hyaluronzuur 2ml € 900,-
Hyaluronzuur 3ml € 1.250,-
Radiesse 1,5ml € 550,-
Radiesse 3ml € 1.100,-

Het consult voor fillerbehandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consultgesprek plaats met uw behandelend specialist. Op basis van uw wensen bespreekt de plastisch chirurg de behandelmogelijkheden met u. Hierbij kiest de plastisch chirurg altijd voor de minst ingrijpende middelen of methoden, maar waarbij natuurlijk wel het best mogelijke resultaat van de behandeling wordt behaald.

De behandeling is soms een combinatie van Botox en fillers omdat dit zorgt voor het beste resultaat. Met fillers worden namelijk direct huidverbeterende resultaten bereikt en de injectie met Botox werkt preventief tegen rimpelvorming dat ontstaat door ouder worden.

De behandeling met fillers

Voorafgaand aan de behandeling zal uw plastisch chirurg het te behandelen gebied aftekenen. Fillers injecteren gebeurt met of zonder plaatselijke verdoving. De filler zelf wordt op specifieke plekken in de huid ingebracht met een dun naaldje. Meestal duurt de behandeling niet langer dan 15 tot 30 minuten, maar dit is wel afhankelijk van de zone waarin de fillers worden ingebracht. De resultaten van de fillerbehandeling zijn direct na de behandeling zichtbaar.

De nazorg

Na de ingreep kunt u direct naar huis. Het wordt afgeraden om 24 tot 48 uur na de behandeling intensieve sport of andere lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast raden wij u aan om hoge temperatuurverschillen, zoals een saunabezoek, te mijden.

Risico’s en bijwerkingen van de fillerbehandeling

Door gebruik van natuurlijke hyalaronzuur fillers is de behandeling volkomen veilig. Het risico op complicaties is dan ook erg minimaal. De bijwerkingen die kunnen optreden, zijn:

 • Zwelling
 • Een beurs gevoel
 • Een ontsteking van het wondgebied
 • Allergische reactie
 • Een bloeduitstorting in de vorm van tijdelijke blauwe plekken
 • Asymmetrie
 • Ontevredenheid over het resultaat

Fillers lippen voor- en na- foto’s

Door middel van voor-en na- foto’s willen wij u een goed beeld te geven van wat het natuurlijke effect is van fillers in uw lippen. 

Ervaringen

De meest gestelde vragen over fillers lippen

Wat is het verschil tussen fillers en botox?

Fillers en Botox zijn beide injectables die gebruikt worden om rimpels te verminderen en vaak worden ze ook na elkaar, of samen gebruikt. Voor beide producten geldt dat ze tijdelijk werken en dat ze dus na 6 tot 12 maanden weer uit uw lichaam verdwenen zijn. Bij een fillerbehandeling wordt er vaak voor een combinatie gekozen: eerst worden de spieren verzwakt met Botox en vervolgens wordt op diezelfde plek de huid verstevigd met een filler. Op deze manier kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

 Zijn fillers lippen pijnlijk?

Of  fillers lippen pijnlijk zijn, is afhankelijk van het behandelgebied én hoe hoog uw pijngrens is. Zo is het  plaatsen van fillers in het voorhoofd gevoeliger, dan fillers in de jukbeenderen. Fillers worden toegediend door een klein scherp naaldje en dit kan enigszins branderig aanvoelen.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over lip fillers of wilt u meer weten over een liquid facelift? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via of via info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adres

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over fillers voor uw lippen? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via  info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak.

Scroll naar top

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00