Fillers

Vanaf € 300,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Fillers

Rimpels ontstaan door de vermindering van collageen met als gevolg een slapper wordende huid. Als u ouder wordt, neemt ook het onderhuids vetweefsel af waardoor het effect van een slappe huid versterkt wordt. Fillers zijn de juiste oplossing om oppervlakkige of diepere rimpels in de huid op een natuurlijke manier op te vullen. Daarnaast zijn fillers zeer geschikt voor het verstevigen of vergroten van uw lippen óf om wallen onder de ogen te verminderen. Waarom Kliniek Blooming?

  • Cosmetische specialisten die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
  • Uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers voor een natuurlijk resultaat
  • Een nagenoeg pijnloze en veilige fillerbehandeling
  • Resultaat na één behandeling

Dagelijks voeren wij injectable behandelingen uit. Onze gespecialiseerde plastische chirurgen maken bij een injectable behandeling gebruik van natuurlijke fillers, Botox of lipofilling. De fillers die wij gebruiken zijn altijd tijdelijk, dat wil zeggen dat het product na een bepaalde tijd altijd door het lichaam zelf wordt afgebroken.  Onze plastisch chirurgen maken gebruik van hyaluronzuur fillers voor het opvullen van rimpelswallen en lippen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in de huid, ons bindweefsel, zenuwweefsel en epitheelweefsel. Het is een natuurlijke bouwsteen die de elasticiteit van huid verbetert en de huid versterkt.

Het toepassen van fillers

Fillers zijn voor veel verschillende doeleinden geschikt en kunnen op veel plekken worden ingespoten. De meest voorkomende behandelingen zijn het opvullen van rimpels, bijvoorbeeld de neus-lippenplooi of het vergroten van de lippen. Naast de veelvoorkomende toepassingen zijn er nog vele andere toepassingen. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om door middel van fillers imperfecties te corrigeren aan de neus? Of het versterken van de kaaklijn door fillers? Vraag uw plastisch chirurg naar de mogelijkheden van fillers.

Wat zijn hyaluronzuur fillers?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die niet alleen voorkomt in de huid, maar ook in het bindweefsel, zenuwstelsel en epitheelweefsel. Hyaluronzuur is een suiker en valt onder de glucosebouwsteen die elk lichaam nodig heeft. Het zorgt ervoor dat onze huid soepel en veerkrachtig blijft. Voor het opvullen van oppervlakkige of diepe rimpels gebruik wij voornamelijk de filler Radiesse. Radiesse is een van de veiligste rimpelvullers en is gemaakt op basis van lichaamseigen weefsel. Deze gel stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen en na 3 maanden is de rimpelvuller dan ook overgenomen door het eigen collageen.

Kosten van een filler behandeling

De prijzen van de injectable behandeling in Haarlem kunnen variëren omdat deze afhankelijk zijn van het te behandelen gebied. Hieronder vindt u een prijsindicatie van de verschillende injectable behandelingen zoals fillers, Botox en lipofilling.

Fillers tegen wallen

Wanneer u last heeft van wallen onder uw ogen kan dit u een vermoeide uitstraling geven. Het ontstaan van wallen komt vaak door het volumetekort onder de ogen. Door het inspuiten van hyaluronzuur fillers kunnen wij wallen verminderen en soms zelfs volledig verwijderen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vocht aantrekt en vasthoudt. Hierdoor vult een filler de wallen van binnenuit op. De gel die wij inspuiten is daardoor een soort van kussentje in de huid. Hyaluronzuur fillers vullen daarom gemakkelijk oneffenheden op.

Rimpels opvullen met fillers

Door middel van enkele prikjes kunnen we rimpels opvullen met hyaluronzuur. Uw gezicht krijgt weer een jonge en frisse uitstraling zonder dat daar operaties of ingrepen voor nodig zijn. Een hyaluronzuur filler is een gel die wij inspuiten en die door het lichaam vervolgens wordt opgevuld met vocht. Dit is een natuurlijk proces. Hyaluronzuur is een bouwstof van ons lichaam en heeft na het plaatsen een paar dagen nodig zijn weg te vinden. Het duurt ongeveer 6 tot 9 maanden voordat de filler uit uw lichaam verdwenen is. We raden aan om voor deze tijd terug te komen voor een onderhoudsbehandeling. Op die manier creëert u een stevige basis.

Lippen opvullen met fillers

Een lipvergroting wordt steeds populairder. Bent u niet blij met uw lippen of wilt u mooie volle lippen? Met hyaluronzuur fillers kunnen wij uw lippen verstevigen en vergroten. De hyaluronzuur fillers worden aangebracht vlak onder de huid en zorgt ervoor dat het volume en de contouren terugkomen. Er komt bij de behandelingen geen operatie kijken, waardoor de hersteltijd kort is. De eerste dagen na de ingreep zijn de lippen bij een enkeling erg gezwollen en beurs. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en vult zich onder de huid op met vocht. De filler wordt na 6 tot 9 maanden langzaam door het lichaam zelf afgebroken. U kunt voor die tijd terugkomen voor een onderhoudsdosering.

Feiten over Fillers

Wat kost een Fillers?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

BEHANDELING REGIO/ HOEVEELHEID PRIJS
Hyaluronzuur 0,6ml € 300,-
Hyaluronzuur 1ml € 400,-
Hyaluronzuur 2ml € 750,-
Hyaluronzuur 3ml € 1.050,-
Radiesse 1,5ml € 550,-
Radiesse 3ml € 1.000,-
voor en na foto's Fillers

Resultaten Fillers

voor en na foto's Fillers

Ik had vroeger prachtige volle lippen, maar hoe ouder ik werd, hoe meer mijn lippen aan volume verloor. Ik heb toen een afspraak gemaakt met Dr. Staudt en hij heeft mijn lippen subtiel opgevuld. Ook heeft hij mijn neuslippen plooi en afhangende mondhoeken behandeld. De verandering is prachtig natuurlijk en ik heb mijn volle lippen van vroeger weer terug.

Het behandeltraject

Hoe gaat een Fillers in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Wij maken gebruik van tijdelijke fillers die na een tijd vanzelf weer oplossen in uw lichaam. Hoe lang de fillers blijven zitten is voor iedereen verschillend maar gemiddeld zijn ze na 9 tot 12 maanden uit uw lichaam verdwenen.

Fillers en Botox zijn beide injectables die gebruikt worden om rimpels te verminderen en vaak worden ze ook na elkaar, of samen gebruikt. Voor beide producten geldt dat ze tijdelijk werken en dat ze dus na 6 tot 12 maanden weer uit uw lichaam verdwenen zijn. Bij een fillerbehandeling wordt er vaak voor een combinatie gekozen: eerst worden de spieren verzwakt met Botox en vervolgens wordt op diezelfde plek de huid verstevigd met een filler. Op deze manier kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Of de fillerbehandeling pijnlijk is, is afhankelijk van het behandelgebied én hoe hoog uw pijngrens is. Zo is bijvoorbeeld het plaatsen van fillers in het voorhoofd gevoeliger dan fillers in de jukbeenderen. Fillers worden toegediend door een klein scherp naaldje en dat kan branderig aanvoelen.

Wil je meer informatie over een Fillers?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.