Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Sonia

Bij het consult heeft Dr. Staudt mij goed voor en ingelicht over de Face/halslift en de risico’s. Daardoor, kreeg ik veel vertrouwen in zijn deskundigheid. Ook de anesthesist kreeg mijn volste vertrouwen door de manier waarop zij mijn gezondheid controleerde. Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de door drs. Staudt’s gedane ingreep. In plaats van diepe groeven, die ik had aan weerszijden van mijn kin en een hele slappe onderkin, waardoor mijn gezicht treurig en langwerpig leek, heb ik nu een mooi, natuurlijk, rond en zorgeloos gezicht met een mooie lijn naar mijn hals. De assistenten en het operatieteam waren ook erg lief voor me zodat ik me echt op m’n gemak voelde en totaal geen angst had voor de operatie. Ik ben ook blij dat ik de ingreep heb laten doen en voor deze kliniek met zijn medewerkers heb gekozen.

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité