Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Ellen

Vaak kreeg ik de vraag van mensen: “Waarom kijk je zo chagrijnig?”. Het was totaal niet mijn bedoeling om zo te kijken en in 99 procent van de gevallen was ik ook helemaal niet in een slecht humeur wanneer dit me werd gevraagd. Hoe ouder ik werd hoe lager mijn wenkbrauwen kwamen te staan. Niet alleen leek ik nu nog chagrijniger te kijken dan eerst, maar ook kreeg ik steeds vaker last van hoofdpijn. Ik wilde er iets aan laten doen, maar een van mijn vriendinnen waarschuwde me dat ik dan vast van die rare hoge wenkbrauwen zou krijgen waardoor ik altijd verbaasd zou kijken. Ik besloot toch een afspraak te maken en door het vertrouwen en de rust van Dr. Ahmed was ik meteen om. Het resultaat is nog mooier dan ik had gehoopt. Op een zeer natuurlijke manier zijn mijn wenkbrauwen gelift. Bovendien heb ik geen last meer van die verschrikkelijke hoofdpijn en zijn de littekens amper zichtbaar. Echte pijn heb ik ook niet ervaren. Kortom: een zeer geslaagde behandeling bij een kundig arts die ik iedereen kan aanraden!

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité