Een frisse blik

Gepubliceerd: 9 juni 2015
Laatst gewijzigd: 25 april 2022
Gepubliceerd: 9 juni 2015
Laatst gewijzigd: 25 april 2022

Die rimpeltjes naast de ogen, ook wel ‘kraaienpootjes’, ontstaan door het herhaald aanspannen van de spieren rond het oog. Vaak hebben we er meer last van in de zomer. Door het felle zonlicht zijn we geneigd vaker en harder met onze ogen te knijpen. Buiten dat er door dat ‘knijpen’ rimpeltjes ontstaan kan de spierspanning ook zorgen voor een vermoeid en zwaar gevoel van de ogen. Door het spiertje bij de ogen te behandelen met Bocouture (ook bekend als de merknaam Botox®) ontspant de spier en is het knijpen met de ogen verleden tijd.

Een behandeling met Bocouture wordt bij ons uitgevoerd door de plastisch chirurgen. Kennis van de anatomie van het gezicht is van groot belang bij het juist doseren en injecteren van het product. De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren en de kans op blauwe plekken is minimaal. Na een paar dagen is de werkzaamheid van de Bocouture (ook bekend als de merknaam Botox®) zichtbaar en na een week ervaar je het optimale resultaat. Het resultaat houdt tussen de 3 tot 6 maanden aan. Raadzaam is de behandeling te herhalen om het optimale resultaat te behouden.

Behandeling van de kraaienpootjes kan al voor € 225,-. Voor meer informatie over Bocouture (Botox®) behandelingen klik hier.

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »