Drs. Wouter van der Pot vertelt over de facelift anno 2015

Gepubliceerd: 11 mei 2015
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 11 mei 2015
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

In de nieuwe blog van drs. Wouter van der Pot vertelt hij over de facelift anno 2015. Al in 1968 ontdekte Tord Skoog dat de diepere stevige fascielaag gelift kon worden. Inmiddels is deze techniek verfijnd en kan er op een mooie manier gezorgd worden voor een jonger uiterlijk door middel van een facelift. De volledige blog lees je hier.

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »