Drs. Joost Staudt vertrekt bij Blooming

Gepubliceerd: 7 mei 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 7 mei 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Met dit bericht informeren wij u over het vertrek van drs. Joost Staudt uit onze maatschap. Na vele jaren verbonden te zijn geweest aan Blooming Plastische Chirurgie heeft drs. Joost Staudt recent besloten zijn expertise elders in te zetten. Derhalve is hij met ingang van heden niet meer verbonden aan onze kliniek. Dit betekent dat u bij Blooming Plastische Chirurgie niet meer door drs. Staudt behandeld of gezien kunt worden. Mocht u reeds bij drs. Staudt onder behandeling zijn of op de wachtlijst staan voor een operatie dan zullen wij er voor zorgen dat deze behandeling door een van de andere plastisch chirurgen van Blooming alsnog wordt uitgevoerd. Hiertoe kunt u desgewenst eerst kennismaken met een van de andere plastisch chirurgen. De expertise en aandachtsgebieden van drs. Staudt (neuscorrecties, aangezichtschirurgie en borstcorrecties) is ruimschoots aanwezig bij de andere plastisch chirurgen van Blooming Plastische Chirurgie en derhalve kunnen wij u ook na zijn vertrek dezelfde hoog kwalitatieve zorg blijven bieden die u van ons gewend bent. Wij wensen Joost sterkte met zijn werkzaamheden elders en danken hem voor alles dat hij voor Blooming heeft betekend. Wij kunnen u helaas niet in contact brengen met drs. Staudt.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht dan kunt u ons bereiken op 023-5444974. 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »