Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 
Neem contact op

Diesna Loomans over haar Botox behandeling

Fitgirl Diesna Loomans van ‘Oh My Fitness’ was in 2016 bij kliniek Blooming voor een Botox behandeling door drs. Wouter van der Pot. Zij stoorde zich aan haar voorhoofdsrimpels en had hier al eerder een botox behandeling voor gehad. Ze was niet tevreden over het resultaat en hield hier een vermoeide blik aan over doordat ze haar wenkbrauwen niet meer goed omhoog kreeg. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij het niet aandurfde om een nieuwe botox behandeling in te plannen. Totdat Sietske van ‘Ietsmooier.nl’ haar wees op drs. Wouter van der Pot. In deze video neemt Diesna Loomans jou als kijker mee naar het consultgesprek; je kunt zien hoe ze haar wensen bespreekt met de arts, dat deze voor- en na foto’s maakt, en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Drs. Wouter van der Pot heeft haar geadviseerd over de plekken waar zij wel en niet botox kan laten plaatsen voor een mooi, natuurlijk resultaat met behoud van mimiek. Ook wordt er zo voorkomen dat haar wenkbrauwen moeilijk omhoog gaan. Tot slot deelt ze ook het resultaat na een week, zodat je een beter beeld krijgt van het eindresultaat van een botox behandeling. 

Bekijk de video!

Overweeg je een botox behandeling en wil je persoonlijk advies van een van onze BIG geregistreerde plastische chirurgen? Neem contact op en informeer ook naar ons botox abonnement.

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité