De beste plastisch chirurgen van Nederland 2009

De beste plastisch chirurgen van Nederland werken in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Dit blijkt uit de jaarlijkse enquête van het weekblad Elsevier. Elsevier baseert de beoordeling op interviews met experts in de zorg. Opnieuw dit jaar, maar ook in 2006 2007 en 2008 bleken de plastisch chirurgen uit het RKZ de beste prestaties te leveren. Zij worden aangeduid als: de nationale winnaars.

De beoordeling werd gedaan door huisartsen, specialisten, verpleegkundigen, managers en bestuurders in de zorg. Zij beoordeelden de specialismen op medische deskundigheid, begrip voor de patiënt, vernieuwing van het vak, samenwerking met de huisarts en het voorkomen van onnodige medische handelingen. De onderzoekers kozen voor een vorm waarbij de experts een compliment uitdelen aan de beste maatschappen.

Na het optellen van deze loftuitingen, bleek opnieuw dat de meeste waren uitgedeeld aan de plastisch chirurgen van het RKZ. Deze plastisch chirurgen hebben kliniek Blooming opgezet voor de cosmetische chirurgie.

Jaarlijks oordeel Elsevier pakt voor de vierde achtereenvolgende jaar weer gunstig uit!