Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Dave

Steeds vaker betrapte ik mezelf erop dat ik de hele dag mijn wenkbrauwen aan het optrekken was. Op die manier kon ik mijn ogen enigszins opensperren waardoor ik iets minder vermoeid leek dan normaal. Dit bracht echter steeds meer hoofdpijn met zich mee en zodoende besloot ik een afspraak te maken bij Dr. Staudt. Op een zeer correcte en vriendelijke manier stond hij mij te woord. Ik had van te voren tientallen vragen op papier gezet en die heeft hij allemaal, stuk voor stuk, op een heldere en uitgebreide manier beantwoord. Bovendien vond ik het erg prettig dat de behandeling van te voren tot in de details werd doorgenomen zodat ik precies wist wat ik kon verwachten toen de grote dag daar was. De behandeling zelf verliep snel en pijnloos. Ook het traject daarna viel me alles mee. Ik had wat lichte zwellingen maar van het begin af aan (zeker toen de hechtingen eruit mochten) was het geweldige resultaat zichtbaar. Ik begrijp niet dat ik dit niet tien jaar eerder heb laten doen, want ik kan werkelijk niet een nadeel verzinnen. Bedankt Dr. Staudt voor uw vakbekwaamheid en voor het fantastische resultaat. Als ik ooit nog iets wil / moet laten doen dan kom ik zeker bij u terug!

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité