Openingstijden
Maak een afspraak
Corona maatregelen
Mijn Portaal
Bel ons E-Mail Afspraak

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Corona maatregelen

Heeft u een afspraak of behandeling bij Blooming Plastische Chirurgie? Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze kliniek veilig is. We nemen maatregelen om al onze cliënten en medewerkers te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Ondanks de versoepelingen zijn we terughoudend met het snel loslaten van alle maatregelen. Daarvoor hebben we twee belangrijke redenen:

  • Blooming Plastische Chirurgie is gevestigd in het Spaarne Gasthuis. In het  ziekenhuis hebben we te maken met kwetsbare patiënten. We willen niet dat zij onnodig risico lopen en we willen ook dat zij zich veilig blijven voelen in ons ziekenhuis.
  • Het hoge ziekteverzuim vormt een bedreiging voor de continuïteit van onze zorg.

De maatregelen bij Blooming Plastische Chirurgie zijn als volgt:

  • Kom op tijd. Wij vragen u maximaal 5 minuten voor, maar niet later dan het geplande tijdstip naar de kliniek te komen.
  • Kom alleen naar uw afspraak. Heeft u een ingreep en word u afgezet/opgehaald? De persoon die u komt ophalen/afzetten dient buiten het ziekenhuis op u te wachten.
  • Houd te allen tijde 1.5 meter afstand.
  • Draag een niet-medisch mondmasker waar afstand niet mogelijk is.
  • Wanneer u en/of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben, komt u niet naar de kliniek. Wij vragen u telefonisch contact met ons op te nemen om uw afspraak te annuleren.

Wij hanteren als basis de richtlijnen van het Spaarne Gasthuis. Voor een volledig overzicht van deze richtlijnen, klik hier: Maatregelen coronavirus Spaarne Gasthuis.