Cosmetisch arts Christopher Brandt

Gepubliceerd: 1 mei 2022
Laatst gewijzigd: 2 mei 2022
Gepubliceerd: 1 mei 2022
Laatst gewijzigd: 2 mei 2022

Vanaf 12 mei komt cosmetisch arts KNMG Christopher Brandt ons team versterken. Voor het behandelen van rimpels en volumeverlies kunt u vanaf 12 mei bij hem terecht op het injectable spreekuur.

Christopher Brandt is gecertificeerd lid van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG) en is sinds 2019 bevorderd tot medisch specialist cosmetisch arts KNMG. Om deze titel te behalen heeft hij na de studie geneeskunde (AMC) de opleiding cosmetische geneeskunde gedaan. Bij Blooming Plastische Chirurgie zal Christopher Brandt een injectable spreekuur houden. U kunt bij hem terecht voor advies over en behandelingen met Botox en fillers.

4c17f7b4 7cdc 4240 8c7f 762a7b3f59f1 Botox wordt voornamelijk gebruikt voor het behandelen van de kraaienpootjes, voorhoofdslijnen en de fronsrimpels. Botox kan ook worden toegepast voor de behandeling van de ‘gummysmile’, rimpels op de neus (bunny lines) en het liften van hangende mondhoeken. Botox is daarnaast ook bewezen effectief bij het behandelen van migraine en hyperhidrose (overmatig zweten).

Bij Blooming werken we met tijdelijke fillers voor het behandelen van volumeverlies en huidverbetering in het gezicht of het lichaam. De meest gebruikte fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur en variëren van structuur, zo is er voor iedere indicatie een passend product. Naast hyaluronzuurfillers wordt er ook gebruik gemaakt van collageen-stimulerende fillers zoals Radiesse.

Christoper Brandt is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 99916599801.

Lees hier meer over de injectable behandelingen bij Blooming Plastische Chirurgie. 

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »