Cosmetisch arts Christopher Brandt

Gepubliceerd: 1 mei 2022
Laatst gewijzigd: 30 augustus 2022
Gepubliceerd: 1 mei 2022
Laatst gewijzigd: 30 augustus 2022

Vanaf 12 mei komt cosmetisch arts KNMG Christopher Brandt ons team versterken. Voor het behandelen van rimpels en volumeverlies kunt u vanaf 12 mei bij hem terecht op het injectable spreekuur.

Christopher Brandt is gecertificeerd lid van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG) en is sinds 2019 bevorderd tot medisch specialist cosmetisch arts KNMG. Om deze titel te behalen heeft hij na de studie geneeskunde (AMC) de opleiding cosmetische geneeskunde gedaan. Bij Blooming Plastische Chirurgie zal Christopher Brandt een injectable spreekuur houden. U kunt bij hem terecht voor advies over en behandelingen met Botox en fillers.

4c17f7b4 7cdc 4240 8c7f 762a7b3f59f1 Botox wordt voornamelijk gebruikt voor het behandelen van de kraaienpootjes, voorhoofdslijnen en de fronsrimpels. Botox kan ook worden toegepast voor de behandeling van de ‘gummysmile’, rimpels op de neus (bunny lines) en het liften van hangende mondhoeken. Botox is daarnaast ook bewezen effectief bij het behandelen van migraine en hyperhidrose (overmatig zweten).

Bij Blooming werken we met tijdelijke fillers voor het behandelen van volumeverlies en huidverbetering in het gezicht of het lichaam. De meest gebruikte fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur en variëren van structuur, zo is er voor iedere indicatie een passend product. Naast hyaluronzuurfillers wordt er ook gebruik gemaakt van collageen-stimulerende fillers zoals Radiesse.

Christoper Brandt is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 99916599801.

Lees hier meer over de injectable behandelingen bij Blooming Plastische Chirurgie. 

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »