Buikwandcorrectie

Vanaf € 4.980,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Buikwandcorrectie

Al onze buikwandcorrecties worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde plastisch chirurgen die ook werkzaam zijn in het RKZ Beverwijk

Door middel van een buikwandcorrectie kan uw verslapte buik worden gecorrigeerd. Uw buikwand kan door vermagering, zwangerschap of veroudering zo ernstig verslappen dat er een ‘hangbuik’ ontstaat. Met onze buikwandcorrectie verwijderen we het huidoverschot en indien nodig reven we de spieren en verwijderen we een teveel aan vet zodat u een strakkere buik krijgt. Bij Blooming voert een ervaren plastisch chirurg uw behandeling uit. Uw specialist is vanaf het eerste consult persoonlijk betrokken bij de buikwandcorrectie. Met Blooming kiest u voor:

  • Plastisch chirurgen die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
  • Een buikwandcorrectie al vanaf € 4.980,- inclusief overnachting
  • De beste nazorg na een buikwandcorrectie
  • Persoonlijk advies voor een buikwandcorrectie van onze plastisch chirurgen
  • Kwaliteit boven kwantiteit

Wat is een buikwandcorrectie?

Bij Blooming voeren wij vele plastische chirurgie ingrepen uit waaronder verschillende soorten buikwandcorrecties uit: een kleine, een grote buikwandcorrectie en indien nodig met reven van de buikspieren of liposuctie. Bevindt uw huidoverschot zich alleen onder uw navel, dan is een mini-buikwandcorrectie voor u vaak voldoende. Is uw buik in zijn geheel verslapt en daarbij dus ook de huid en spieren boven uw navel, dan is een gehele buikwandcorrectie in combinatie met het reven van de spieren voor u geschikt. Bij deze ingreep wordt ook uw navel verplaatst naar de oorspronkelijke plek voor het meest natuurlijke resultaat. Een buikwandcorrectie is een grote ingreep en daarom blijft u een nacht bij ons in de kliniek voor de beste nazorg.

Wat kost een buikwandcorrectie?

De kosten van de buikwandcorrectie zijn afhankelijk van het soort buikwandcorrectie dat wordt uitgevoerd. Onderstaand vindt u een prijsindicatie van zowel de kleine- als de grote buikwandcorrectie. Tijdens een consult zal de plastisch chirurg bespreken welke behandeling het beste past bij uw persoonlijke situatie en wat hiervan de kosten zijn.

Resultaten buikwandcorrecties

Uw plastisch chirurg schetst tijdens het consult de verwachte resultaten van de buikwandcorrectie. Na de correctie zult u merken dat uw buik platter en minder slap is. Het volledige eindresultaat is echter pas na ongeveer een jaar zichtbaar. Onze plastisch chirurgen zullen tijdens het intakegesprek de resultaten en voor- en nadelen van de buikwandcorrectie met u bespreken.

 

Feiten over Buikwandcorrectie

Wat kost een Buikwandcorrectie?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

Buikwandcorrectie klein

vanaf € 4.980,-

Buikwandcorrectie uitgebreid

vanaf € 6.500,-

Buikwandcorrectie groot incl. reven rectus diastase

vanaf € 8.000,-
voor en na foto's Buikwandcorrectie

Resultaten Buikwandcorrectie

voor en na foto's Buikwandcorrectie

Vakkundige buikwandcorrectie met grandioos resultaat. Hierover ben ik nog steeds verbijsterd. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Er is de juiste zorg, uitleg en aandacht aan besteed met goede nazorg. Een 10 met een griffel voor Drs. W.J. van der Pot en zijn team.

Het behandeltraject

Hoe gaat een Buikwandcorrectie in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Een buikwandcorrectie is een cosmetische operatie en wordt daarom over het algemeen niet vergoed door het ziekenfonds of de particuliere ziektekostenverzekeraar. U moet de operatie dus meestal zelf betalen.

Een buikwandcorrectie geeft een zichtbaar plattere buik maar is geen oplossing voor overgewicht. Wanneer u te zwaar bent, is het noodzakelijk om voorafgaand aan de buikwandcorrectie eerst af te vallen. Bij overgewicht zijn de risico’s van de ingreep groter, zoals infecties en nabloedingen. Het beste resultaat bereikt u door uw streefgewicht voor de buikwandcorrectie te behalen.

Wanneer het teveel aan huid zich alleen onder de navel bevindt, is een kleine buikwandcorrectie voor u voldoende. Bij deze mini-buikwandcorrectie wordt uw navel niet verplaatst. Als het teveel aan huid zich zowel boven als onder de navel bevindt, is een totale buikwandcorrectie geschikt. Hierbij is het wel nodig om uw navel te verplaatsen.

Wil je meer informatie over een Buikwandcorrectie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.