Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Brede neus

Een brede neus komt heel vaak voor en in tegenstelling tot een scheve neus wordt een brede neus veroorzaakt door grote neusvleugels en grote neusgaten. Wanneer u zich stoort aan uw brede neus, kunnen wij uw brede neus smaller maken met een neuscorrectie. Samen met u gaan wij voor het mooiste resultaat.

Wat is een brede neus?

Bij een brede neus zijn de neusgaten en de neusbrug breder dan gemiddeld. Ook staan de neusvleugels meer uit elkaar dan bij een smalle neus. Een brede neus hoeft niet per definitie verstoppingen of andere neusproblemen te geven. Vaak voeren we een neuscorrectie voor een brede neus dan ook vanuit cosmetisch oogpunt uit.

Oorzaak brede neus

Een brede neus is doorgaans aangeboren. Bij een scheve neus kan de oorzaak een fysiek trauma zijn, bij een brede neus is dit doorgaans niet het geval. Merkt u dat uw neus zonder aanleiding breder wordt en ervaart u gerelateerde problemen? Neem dan contact met ons op.

De behandeling van een brede neus

Voor de behandeling van een brede neus zijn verschillende mogelijkheden. Als u last heeft van een brede neus door grote neusgaten, dan voeren we een neusvleugelcorrectie uit. De plastisch chirurg verkleint de neusvleugels, waardoor uw neus smaller wordt. Heeft u naast grote neusgaten ook een verbrede neusbrug? Met een volledige neusverkleining maken wij uw neus passend bij uw gezicht. Maak via onderstaande buttons een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

Resultaten behandeling van een brede neus

Bekijk enkele voor-en-na-foto’s.

Kosten voor het verhelpen van een brede neus

De daadwerkelijke kosten van uw behandeling hangen van enkele factoren af. Tijdens een consult bekijken we uw neus en maken we een behandelplan op maat. Daaruit komt de daadwerkelijke prijs voort. In onderstaande tabel vindt u een indicatie van onze tarieven.

BehandelingPrijsVerdovingOvernachting
Neuscorrectie€ 4700.00Algehele narcoseNee
Neuscorrectie uitgebreid€ 6500,00Algehele narcoseNee
Neuscorrectie m.b.v. oor/ribkraakbeen€ 8500,00Algehele narcoseNee

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Omdat een brede neus doorgaans niet de oorzaak is van functionele klachten, zoals een chronische verstopping, keren de meeste verzekeraars geen vergoeding uit. De ingreep wordt dan namelijk gezien als cosmetische behandeling. Heeft u wel last van functionele klachten door uw brede neus? Neem dan contact op met uw huisarts en met uw zorgverzekeringsmaatschappij. Zij vertellen u alles over uw polis en aan welke voorwaarden u moet voldoen om een eventuele vergoeding te krijgen.

Plan een vrijblijvend consult bij Blooming Plastische Chirurgie

Benieuwd naar wat wij op cosmetisch gebied voor u kunnen betekenen? Tijdens een consult bespreken we graag welke behandeling het beste past bij uw wensen. Bel hiervoor naar 023 544 4974 of stuur een e-mail naar info@bloomingplc.nl. U kunt tevens gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
info@bloomingpc.nl