Bovenbeenlift

Vanaf € 4.920,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Bovenbeenlift

Door extreme vermagering, zwangerschappen, veroudering of operaties kan de huid en het vet van de bovenbenen erg slap en rimpelig worden. Met behulp van een bovenbeenlift of dijbeenlift verstrakken we uw verslapte bovenbeenhuid. Met een medische term heet deze operatie dermolipectomie van de bovenbenen.

Een bovenbeenlift bij Kliniek Blooming

  • Persoonlijk en uitgebreid behandelplan op maat
  • Chirurgen die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
  • Jarenlange ervaring met het uitvoeren van bovenbeenlifts
  • Operatie in een vertrouwde en veilige ziekenhuisomgeving

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Een bovenbeenlift is een cosmetische operatie en wordt over het algemeen niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. U moet de operatie dus meestal zelf betalen. De plastisch chirurg geeft u van tevoren een opgave van de kosten.

Resultaat bovenbeenlift

Een dijbeenlift geeft bij de meeste mensen een zeer bevredigend resultaat. Een beenlift geeft wel zichtbare littekens aan de binnenzijde van het bovenbeen en in de lies. Uiteraard doen onze ervaren plastisch chirurgen hun uiterste best deze littekens zoveel mogelijk in de bestaande huidplooien te laten vallen. Het uiteindelijke aspect van het litteken is erg verschillend van persoon tot persoon.

Feiten over Bovenbeenlift

Wat kost een Bovenbeenlift?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

Bovenbeenlift klein

vanaf € 4.920,-

Bovenbeenlift groot

vanaf € 8.200,-
voor en na foto's Bovenbeenlift

Resultaten Bovenbeenlift

voor en na foto's Bovenbeenlift

Mijn bovenbenen zijn verstrakt dankzij de bovenbeenlift bij Kliniek Blooming. Erg fijne begeleiding door super personeel. Het resultaat is prachtig!

Het behandeltraject

Hoe gaat een Bovenbeenlift in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Een bovenbeenlift is een cosmetische indicatie en wordt daarom vaak niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Met een bovenbeenlift verbeteren we niet de kwaliteit van uw huid. Uiteraard verstrakken we wel uw bovenbenen. Zo ziet het geheel er wel strakker uit.

Als u zich stoort aan de verslapte huid van uw bovenbenen die is ontstaan door vermagering en huidveroudering, is een bovenbeenlift geschikt voor u.

Wil je meer informatie over een Bovenbeenlift?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.