Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Kosten Botox behandeling

De kosten van een Botox behandeling zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het gebied dat wij behandelen. Een behandeling met Botox kan een geschikte keuze zijn wanneer u zich ergert aan oppervlakkige of diepe rimpels in uw gezicht. Ook wanneer u medische klachten ervaart zoals migraine, tandenknarsen of overmatig zweten, kan Botox uitkomst bieden.

  • Na 2 weken het optimale resultaat van de Botox behandeling
  • Samen een persoonlijk behandelplan opstellen
  • Ervaren plastisch chirurgen: aangesloten bij de NVPC en NVEPC

Prijzen Botox behandeling

Een Botox behandeling is maatwerk en afhankelijk van de zones die wij behandelen. De prijs van een rimpelbehandeling is daarom altijd uniek. De kosten van de behandeling zijn verder gebaseerd op:

  • Het resultaat dat u wilt behalen
  • Uw leeftijd en de mate waarin uw huid verouderd is
  • Uw botstructuur, onderhuids weefsel en huid

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen met u het persoonlijke behandelplan en bespreken we op basis daarvan ook direct de kosten voor de Botox behandeling. Om u toch een beeld te kunnen geven van de prijzen, vindt u hieronder een prijsindicatie voor een behandeling met Botox.

Tip: Vanaf heden bieden wij het Botox abonnement aan. Voor het optimale resultaat adviseren wij om botox 3 keer per jaar te laten injecteren. Graag geven wij u korting, deze korting is in de onderstaande prijzen bij ‘NIEUW Botox abonnement’ verwerkt.
Botox behandelingPrijs
Consult€ 50,-
Second opinion€ 100,-
Botox voor 1 zone€ 150,-
Botox voor 2 zones€ 220,-
Botox voor 3 zones€ 280,-
NIEUW Botox abonnement: 1 zone, 3 behandelingen€ 360,- (t.w.v. € 450,-)
NIEUW Botox abonnement: 2 zones, 3 behandelingen€ 520,- (t.w.v. € 660,-)
NIEUW Botox abonnement: 3 zones, 3 behandelingen€ 650,- (t.w.v. € 840,-)

Botoxzones

Het aantal te behandelen zones en de hoeveelheid Botox die iemand nodig heeft om de Botox behandeling te laten slagen, is bepalend voor de prijs. Zones die met Botox behandeld worden, zijn bijvoorbeeld de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes. Deze zones kunnen variëren van één tot drie gebieden die behandeld moeten worden; de prijs wordt hierop aangepast. Tijdens het intakegesprek wordt besproken hoeveel zones er bij u behandeld dienen te worden om het gewenste resultaat te krijgen en wat dan de kosten zullen worden.

Eén Botox zone is bedoeld voor de behandeling van een deel van het gezicht. Zo kunnen bijvoorbeeld kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels óf fronsrimpels worden aangepakt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een combinatie te maken tussen de behandelgebieden, zoals bijvoorbeeld kraaienpootjes en het vervagen van de fronsrimpel.  Met een Botox behandeling voor drie gebieden wordt het hele gezicht aangepakt: een combinatie tussen frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Botox voor de fronsrimpel

De bekende fronsrimpel ontstaat door het aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. De fronsrimpel is de plek waar de meeste mensen zich aan storen. Door het injecteren van Botox wordt de spier tussen de wenkbrauwen ontspannen waardoor deze niet meer opgetrokken wordt en verdwijnt. Wanneer u kiest voor de behandeling van uw fronsrimpel, is de prijs gelijk aan een rimpelbehandeling voor één zone.

Botox voor de voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het regelmatig optrekken van de wenkbrauwen: hoe vaker u dit doet, des te dieper de lijntjes worden. Het voorhoofd is een aparte zone voor de Botox behandeling. Door Botox kunnen voorhoofdsrimpels verminderd, gecorrigeerd, voorkomen en zelfs verwijderd worden. Door de voorhoofdsrimpels te corrigeren, pakt u één gebied aan en daarom zullen de kosten van de Botox behandeling voor één zone zijn.

Botox voor de kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan door een verminderde elasticiteit en afname van het onderhuidse weefsel rondom de ogen. Kraaienpootjes zijn erg goed te behandelen met Botox. Door de Botox behandeling ontspannen de spieren rondom het oog, waardoor de kraaienpootjes minder diep worden en zelfs verdwijnen. De kraaienpootjes samen vormen één behandelzone.

Ervaringen met Botox

Na een bovenooglid correctie vanwege hoofdpijnklachten suggereerde Drs Ahmed dat een Botoxbehandeling misschien wat verlichting zou kunnen bieden. Het ging om een inspuiting van 2 zones Bocuture Ik heb de gok genomen en maanden geen hoofdpijn gehad! Vanwege dit opmerkelijke resultaat en het feit dat de klachten na 7 maanden in alle hevigheid terugkwamen heb ik een 2e behandeling genomen. Zo zie je maar dat je niet alleen maar voor schoonheidsbehandelingen naar de Plastisch Chirurg gaat maar waar het in oorsprong voor bedoeld was.

Ik ga al een jaar of drie twee keer per jaar naar de Blooming Plastische Chirurgie voor een botoxbehandeling van de frons, voorhoofd en kraaienpootjes en naar volle tevredenheid. Dkt. Staudt brengt eerst je gezicht (letterlijk) in kaart zodat hij kan bijhouden hoe het resultaat van de behandeling is geweest en zo nodig kan corrigeren. Ik ben blij met het resultaat en corrigeren is nog nooit nodig geweest en dat voor € 400,- voor de hele bovenkant van je gezicht. Ik zie er jonger en fitter uit!

Afspraak maken

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
info@bloomingpc.nl