Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Voorbereiding borstverkleining

Met de juiste voorbereiding voor een borstverkleining weet u wat u kunt verwachten en wat u zelf  kunt doen om het herstelproces te versnellen. Door een voorspoedige genezing kunt u uw dagelijkse werkzaamheden weer sneller oppakken.

Heel fijn was de duidelijke uitleg over het te verwachtte resultaat van de borstverkleining en de eventuele risico´s die gelukkig niet hebben plaatsgevonden

Bepalen nieuwe cupmaat

Bij een borstverkleinende operatie is uw gewenste cupmaat ons doel. Deze cupmaat stellen we in de voorafgaande gesprekken vast op basis van uw wensen en de technische mogelijkheden. We kunnen van tevoren nooit helemaal zeker zeggen wat de precieze cupmaat na de borstverkleining wordt, dit is namelijk afhankelijk van de omvang van uw borstkas.

Foto’s maken voor uw medische dossier

Voorafgaand aan de borstverkleining komt u bij ons in de kliniek om de ingreep door te nemen. Tijdens het eerste gesprek bespreekt u samen met de plastisch chirurg uw klachten, wensen en vragen met betrekking tot een borstverkleining. De plastisch chirurg vraagt naar uw verwachtingen van de behandeling en het resultaat. Op deze manier krijgt hij inzicht in de mogelijkheden en bekijkt hij of de ingreep voldoet aan uw verwachtingen. Daarnaast geeft uw behandeld plastisch chirurg uitgebreide voorlichting over de ingreep, nazorg en voordelen en nadelen.

Vervolgens maken we foto’s die de plastisch chirurg in uw medische dossier plaatst. Hiermee beoordeelt de plastisch chirurg na de ingreep of het juiste resultaat is behaald met de borstverkleining.

Hier moet u zelf aan denken

Het is belangrijk dat de verpleegkundige uw wonden goed kan verzorgen na de operatie en dat u comfortable (nacht)kleding draagt. Wij vragen u dan ook om nachtkleding mee te nemen met een sluiting aan de voorkant. De dag na de ingreep mag u weer naar huis. Zorg ervoor dat iemand voor u rijdt, u mag zelf geen auto besturen.

Tips voor het beste herstelproces

Stop met roken

Roken vernauwt uw bloedvaten, waardoor de wondgenezing hevig verstoord kan worden. Wij raden u daarom aan om zes weken voor de ingreep te stoppen met roken. Dit komt het herstelproces ten goede en de wond zal hierdoor snel genezen.

Gebruik geen bloedverdunners

Uw behandelend plastisch chirurg vertelt op welk moment u met bloedverdunnende medicijnen moet stoppen.

Drink geen alcohol

De kans dat er na de ingreep een bloeduitstorting of nabloeding ontstaat, wordt groter door het drinken van alcohol. Ons advies is dan ook om de dagen rondom de ingreep geen alcohol meer te nuttigen, zodat we er zeker van zijn dat er geen alcohol meer in uw bloed zit.

Afspraak maken

Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen voor meer informatie over de voorbereiding voor een borstverkleining. Bel naar 023 544 4974 om uw vraag te stellen of maak een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
info@bloomingpc.nl