Borstvergroting

Vanaf € 5.270,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Een cupmaat naar jouw wens

Een bij jouw lichaam passende borstvergroting

Met een borstvergroting geven we uw borsten meer volume en verbeteren we de vorm en verhouding. Jaarlijks ondergaan veel vrouwen een borstvergrotende operatie. De meeste vrouwen kiezen voor een borstvergroting om onderontwikkelde borsten te vergroten met extra volume of om na zwangerschap of afvallen de oude properties van de borsten weer terug te krijgen zodat het lichaam weer in verhouding is.

Door middel van een borstvergroting krijgen uw borsten extra volume, worden ze steviger en passen ze weer beter bij uw lichaam. Onze plastisch chirurgen staan u graag te woord in een persoonlijk consult waarbij zij al uw vragen beantwoorden en samen met u kijken welke borstvergroting het beste bij u past.

For English see Breast enlargement

  • Consult met de behandelend plastisch chirurg
  • Onze plastisch chirurgen zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC
  • Zeer ervaren op het gebied van borstvergrotingen en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Kwaliteit boven kwantiteit
  • Wij werken enkel met de beste en gekwalificeerde borstprothesen

Zeer ervaren plastisch chirurgen

De afgelopen jaren zijn wij meerdere keren uitgeroepen tot de beste plastisch chirurgen van Nederland. Dit houdt in dat u bij ons alle zorg en aandacht krijgt die u van ons mag verwachten. Wij maken onze beloftes waar en kiezen voor hoge kwaliteit plastische chirurgie in plaats van kwantiteit.

Een veilige borstvergroting: hoogwaardige implantaten

Bij Blooming Plastische Chirurgie voeren uitsluitend vakkundige plastisch chirurgen borstvergrotingen uit. Zij voeren de ingreep uit met lichtgewicht prothesen van B-Lite. In vergelijking met normale prothesen zijn de prothesen van B-Lite tot 30% lichter. Dit heeft als voordeel een kortere herstelperiode en minder pijnklachten. Daarnaast hebben deze prothesen als voordeel dat de kans op hangborsten veel kleiner is. De B-Lite prothesen zijn CE-goedgekeurd en zeer geliefd onder veel plastisch chirurgen. Naast B-Lite werken we ook met prothesen van andere bekende merken, zoals Eurosilicone, Nagor en Motiva. Dankzij ons brede aanbod prothesen hebben we voor elk lichaam een passend implantaat.

Welke prothesen moet ik kiezen?

Bij siliconen borstprothesen zijn er twee verschillende vormen mogelijk: ronde en druppelvormige (ook wel anatomische) borstprothesen. Elk soort kent zijn eigen kenmerken en creëert een eigen resultaat. Tijdens het consult adviseert de plastisch chirurg u uitvoerig over het juiste type prothese voor u op basis van uw wensen, de kwaliteit van uw huid, de anatomie van uw lichaam en de vorm van uw huidige borsten.

Ronde borstprothesen

Wanneer u kiest voor ronde borstprothesen kunt u rekenen op meer volume aan zowel de boven- als de onderkant van uw borst. Vaak wordt gedacht dat ronde prothesen een minder natuurlijk effect veroorzaken. Dit is echter niet het geval. Aangezien uw borst aan de bovenkant ook meer volume krijgt, ontstaat er een natuurlijk en mooi decolleté. Het daadwerkelijke resultaat wordt mede bepaald door uw persoonlijke anatomie. Bij zeer slanke vrouwen worden ronde borstprothesen daarom nog wel eens afgeraden, omdat er een risico bestaat dat de plooien van de prothese zichtbaar worden.

Anatomische borstprothesen

Anatomische borstprothesen hebben de vorm van een druppel. Daarom noemen we ze ook wel druppelvormige prothesen. Druppelvormige borstprothesen zijn een goede keuze voor vrouwen die graag voornamelijk aan de onderkant van de borsten meer volume wensen. Een anatomische prothese geeft in dit geval een heel mooi natuurlijk resultaat.

Feiten over Borstvergroting

Wat kost een Borstvergroting?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

Borstvergroting

vanaf € 5.270,-

Borstvergroting tubulaire borsten

vanaf € 7.130,-

Borstvergroting hybrid (protheses en lipofilling)

vanaf € 8.500,-
voor en na foto's Borstvergroting

Resultaten Borstvergroting

voor en na foto's Borstvergroting

"Na jaren twijfelen uiteindelijk mijn borsten laten vergroten. Op aanraden van een vriendin bij Blooming gekomen. Goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Fijn dat je standaard een nacht blijft in het ziekenhuis. Had er niet aan moeten denken om erna direct naar huis te gaan. Super blij met het resultaat."

Het behandeltraject

Hoe gaat een Borstvergroting in zijn werk?

Welke plastisch chirurgen helpen je bij deze behandeling?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde plastisch chirurgen die ook werkzaam zijn in het RKZ Beverwijk.

Veelgestelde vragen

Bij Blooming Plastische Chirurgie voeren alleen gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurgen borstvergrotingen uit. Daarnaast gebruiken we enkel uitermate veilige implantaten. De veiligheid van onze implantaten zijn uitvoerig getest. Op deze manier kunt u vertrouwen op een veilige behandeling.

Na de operatie is paracetamol voldoende om de pijn te stillen. Bij extreme pijn kunt u contact opnemen met de kliniek en wordt er eventueel iets sterkers voorgeschreven. Gebruik nooit bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine.

U kunt na een borst vergrotende operatie nog steeds borstvoeding geven. De prothese wordt onder het klierweefsel geplaatst en de operatie heeft daarom geen invloed op de werking van de melkklieren. Let wel: niet iedere vrouw kan borstvoeding geven, als het voor de operatie niet lukt, is de kans klein dat het na de operatie wel lukt.

Afhankelijk van uw werk mag u na een tot twee weken weer aan het werk. Wij adviseren u echter wel om geen zwaar lichamelijk werk te verrichten.

Tijdens het eerste consult kunt u verschillende maten protheses passen. Op basis van uw wensen en de expertise van de plastisch chirurg komt u samen tot een geschikte maat.

Na de borstvergroting blijven er kleine littekens achter in de borstplooi. Deze littekens blijven zeker in het begin rood en zichtbaar. U kunt de littekens, als de wondjes gesloten zijn ,insmeren met een littekencrème. Wij adviseren Staudt Littekencrème. Na ongeveer een jaar zijn de aanwezige littekens veranderd in een dun lijntje.

Wil je meer informatie over een Borstvergroting?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem