Borstvergroting

Verdoving

Algehele narcose
spuit
Operatieduur
Verschilt tussen 90 en 600
clock
Hersteltijd
2 – 4 weken
pleister
Een borstreconstructie kan worden uitgevoerd na een borstamputatie. Door een nieuwe borst te creëren met behulp van een borstreconstructie krijgt u in veel gevallen meer zelfvertrouwen, waardoor u zich psychisch en lichamelijk sterker voelt. De borstreconstructies die de plastisch chirurgen van Blooming uitvoeren, gaan in samenwerking met de oncologische afdelingen van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en het Spaanse Gasthuis te Haarlem.

Wat kost een Borstreconstructie?

voor en na foto's Borstreconstructie

Resultaten Borstreconstructie

voor en na foto's Borstreconstructie

De huid rondom mijn borst was nog van voldoende kwaliteit en mijn borstspier was nog goed. Hierdoor kon ik kiezen voor een borstprothese met weefselexpansie. Stapje voor stapje kreeg ik de gewenste grootte van mijn borsten.

Het behandeltraject

Hoe gaat een Borstreconstructie in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een chirurgische behandeling, zullen wij ervoor zorgdragen dat u alle benodigde informatie ontvangt, waaronder de chirurgische bijsluiter en de pre- en post operatieve informatie. Op de dag van de behandeling ondertekent u het toestemmingsformulier waarin onder andere staat dat u uitgebreid bent voorgelicht en toestemming verleent aan de behandelend plastisch chirurg om de chirurgische behandeling te verrichten.

Wanneer de plastisch chirurg een snede in de huid maakt, wordt er altijd een litteken gecreëerd. Het litteken proberen wij zo beperkt mogelijk te houden en op de meest logische plek te maken. Onze plastisch chirurgen kijken heel kritisch naar deze factoren. Na de behandeling zal uw lichaam zelf het litteken gaan vormen. In sommige gevallen adviseren wij om te starten met de Staudt littekencrème. Het littekenproces start ongeveer vier tot zes weken na de behandeling en rijpt uit tot een jaar na de behandeling. Dat betekent dat op de eerste controle bij de plastisch chirurg na 3 maanden, wij altijd op tijd zijn met het eventueel starten van de behandeling van met de Staudt littekencrème.

Het consultgesprek vindt plaats bij een van onze plastisch chirurgen. Wij reserveren tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden. Daarom brengen wij bij het eerste consultgesprek consultkosten EUR 50,- in rekening. Dit bedrag dient u na uw consult bij de consulente contant of per pin (m.u.v. creditcards) te voldoen. Wanneer u overgaat tot een behandeling, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de offerte en factuur.