Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Bobbel op neus

Een bobbel op de neus is een veelvoorkomend probleem. Wanneer u dit neustype heeft, zit er op uw neusbrug een bobbel of een bult. Deze bult wordt veroorzaakt door een ophoping van kraakbeen. Met een neuscorrectie verwijderen we de bult, waardoor uw neus minder opvalt en beter past bij de rest van uw gezicht.

Wat is een bobbel op de neus?

Bij een bobbel op de neus is de neusbrug niet egaal, maar zit er een bobbel of bult op. Waar andere neusaandoeningen vaak vervelende klachten, zoals verstoppingen, een verstoorde ademhaling of hoofdpijn kunnen veroorzaken, is dit bij een bobbel op de neus niet het geval. Toch ervaren veel mensen die hier last van hebben het als vervelend. Gelukkig biedt een neuscorrectie de oplossing.

Oorzaak bobbel op de neus

Een bobbel op de neus is bij de een meer zichtbaar dan bij de ander. Het hangt af van de grootte van het kraakbeen en bot onder de neusrug. De bobbel kan in de loop der tijd groeien (het kraakbeen van de neus en het oor blijven immers je gehele leven een beetje groeien).

De behandeling van een bobbel op de neus

Om de bobbel op uw neus te verwijderen, voeren we een neuscorrectie uit. De plastisch chirurg haalt het overschot aan kraakbeen weg, waardoor de bobbel verdwijnt. De behandeling is een relatief eenvoudige ingreep maar moet toch altijd onder algehele narcose worden uitgevoerd.

Resultaten behandeling bobbel op neus

Na een neuscorrectie geniet u van een prachtige neus zonder bobbel. Bekijk enkele resultaten.

Voor

Schermafbeelding 2020 01 22 om 12.49.13 300x262 - Bobbel op neus

Na

Schermafbeelding 2020 01 22 om 12.49.24 300x261 - Bobbel op neus

Kosten van de behandeling

De kosten van de neuscorrectie hangen af van het type behandeling en de complexiteit hiervan. Tijdens een eerste consult bespreken we de behandeling uitgebreid met u en stellen we een behandelplan op maat op. Ook voorzien we u van een overzicht met de kosten. Via onderstaande tabel krijgt u alvast een indicatie van de kosten voor een neuscorrectie.

BehandelingPrijsVerdoving
Consult€ 50,-
Second opinion€ 100,-
Neuscorrectie m.b.v. oor/ribkraakbeen€ 8500,-Algehele narcose
Neuscorrectie€ 4.700,-Algehele narcose
Neuscorrectie uitgebreid€ 6.500,-Algehele narcose

Vergoeding behandeling bobbel op neus

Een neuscorrectie die wordt uitgevoerd om een bobbel op de neus te verwijderen, wordt meestal niet vergoed door de verzekeraar. Dit heeft te maken met het feit dat het niet wordt gezien als een medische noodzaak, maar als een cosmetische ingreep. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de voorwaarden in uw situatie.

Een vrijblijvend consult plannen bij Blooming Plastische Chirurgie

Wilt u graag van de bobbel op uw neus af? Onze plastische chirurgen helpen u graag! Plan een vrijblijvend consult via 023 544 4974 of door een e-mail te sturen naar info@bloomingplc.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
info@bloomingpc.nl