2 behandelingen die jouw Blue Monday voorgoed veranderen

Gepubliceerd: 15 januari 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 15 januari 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens psychologen komt dit door de donkere dagen en gesneuvelde voornemens. Veel mensen voelen zich minder gemotiveerd en moe gedurende de eerste maand van het jaar. Toch hoeft Blue Monday niet negatief te zijn, het is de ideale dag om voornemens om te zetten in daden!

Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een behandeing die wij dagelijks bij ons in de kliniek uitvoeren. Veel mannen en vrouwen hebben met het klimmen der jaren last van een slapper wordende huid waardoor de oogleden gaan hangen. Dit is niet alleen zichtbaar maar het kan ook vermoeidheidsklachten opleveren. Vooral slapper wordende bovenoogleden kunnen je de hele dag irriteren. Twijfel jij al jaren over deze behandeling? Ga dan na waarom je de stap nog niet hebt gezet. Het is altijd raadzaam om je zo goed mogelijk te laten informeren en daarom komt iedereen bij ons eerst op consult bij een behandelend plasisch chirurg. Je boekt hier een consult.

Injectables
Een behandeling met injectables wordt steeds populairder. De meeste mensen kennen wel iemand die zich subtiel heeft laten behandelen met Botox of fillers. Mensen zijn meer dan ooit met hun gezondheid bezig, als je je goed voelt, wil je er ook graag goed uitzien. Met fillers en Botox kun je er jonger en frisser uitzien. Een behandeling met Botox of fillers is niet ingrijpend maar het is wel belangrijk om het goed te overwegen. Laat je eens informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden, de risico’s en complicaties.

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »