2 behandelingen die jouw Blue Monday voorgoed veranderen

Gepubliceerd: 15 januari 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 15 januari 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens psychologen komt dit door de donkere dagen en gesneuvelde voornemens. Veel mensen voelen zich minder gemotiveerd en moe gedurende de eerste maand van het jaar. Toch hoeft Blue Monday niet negatief te zijn, het is de ideale dag om voornemens om te zetten in daden!

Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een behandeing die wij dagelijks bij ons in de kliniek uitvoeren. Veel mannen en vrouwen hebben met het klimmen der jaren last van een slapper wordende huid waardoor de oogleden gaan hangen. Dit is niet alleen zichtbaar maar het kan ook vermoeidheidsklachten opleveren. Vooral slapper wordende bovenoogleden kunnen je de hele dag irriteren. Twijfel jij al jaren over deze behandeling? Ga dan na waarom je de stap nog niet hebt gezet. Het is altijd raadzaam om je zo goed mogelijk te laten informeren en daarom komt iedereen bij ons eerst op consult bij een behandelend plasisch chirurg. Je boekt hier een consult.

Injectables
Een behandeling met injectables wordt steeds populairder. De meeste mensen kennen wel iemand die zich subtiel heeft laten behandelen met Botox of fillers. Mensen zijn meer dan ooit met hun gezondheid bezig, als je je goed voelt, wil je er ook graag goed uitzien. Met fillers en Botox kun je er jonger en frisser uitzien. Een behandeling met Botox of fillers is niet ingrijpend maar het is wel belangrijk om het goed te overwegen. Laat je eens informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden, de risico’s en complicaties.

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »