Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 
Neem contact op

Blooming Plastische Chirurgie is in een nieuw jasje gestoken

Wie ons volgt weet het al: ‘Bloemingdael Plastische Chirurgie’ heeft een nieuwe naam: ‘Blooming Plastische Chirurgie’. Wij zijn trots dat we al jaren (letterlijk) op hoog niveau opereren en deze nieuwe naam past bij de groei die de plastisch chirurgen en het team in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Uitmuntende expertise, hoge kwalitatieve zorg, betrokkenheid bij de cliënt en een betrouwbare omgeving zijn onder andere de sleutel voor succes.

Wat ons betreft is stilstaan geen optie en daarom hebben we het tienjarig bestaan aangegrepen om een aantal zaken te veranderen. Niet alleen de naam maar ook de uitstraling van Blooming Plastische Chirurgie is flink onder handen genomen. Wij zijn trots op de nieuwe look&feel van de kliniek waar we cliënten nog beter kunnen ontvangen. In samenwerking met architect Pieter van der Pot, projectleider Medical Building Solutions en binnenhuisarchitect Evelien Reich hebben we er de afgelopen maanden iets moois van gemaakt.

De wachtruimte, spreekkamers en behandelkamers zijn compleet vernieuwd! Van het behang tot het interieur, de warme & luxe uitstraling zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op de derde etage van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

 

Gerelateerde artikelen

Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Joost Staudt

Drs. Wouter van der Pot

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Jan van Loon

Dr. Mick Kreulen

Dr. Menno Huikeshoven

Dr. Klaske Booij

Drs. Robert de Wijn

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité

Drs. Toine van Trier