Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Blooming wordt Blooming

Afgelopen zomer bestond Blooming Plastische Chirurgie 10 jaar! Gedurende deze mooie jaren zijn wij enorm gegroeid en hebben wij ons team flink uitgebreid. Ontwikkelingen leiden soms tot de behoefte aan een nieuwe naam en dat is bij ons het geval. Blooming Plastische Chirurgie past mooi bij de groei die we hebben doorgemaakt en bij onze behoefte om jou zo goed mogelijk te helpen bij jouw persoonlijke wens voor verandering.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw huisstijl en de komende tijd zie je deze steeds vaker terugkeren op onze website & Social Media. Ook de kliniek heeft een grote make-over ondergaan en is na een verbouwing helemaal opgeknapt! Je bent altijd welkom om langs te komen voor een consult of om een afspraak te maken. Voorlopig blijft onze oude website bestaan en deze zal langzaam overgaan naar Blooming Plastische Chirurgie. Hier merkt u niks van, de bereikbaarheid blijft hetzelfde! Via de website en Social Media houden wij je graag up-to-date over de ontwikkelingen waarmee we in de toekomst nog betere zorg kunnen leveren. Want kwaliteit, een persoonlijke benadering door de meest ervaren specialisten, betrouwbare nazorg en een veilige omgeving blijven onze sleutel tot succes.

 

 

Gerelateerde artikelen

Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Joost Staudt

Drs. Wouter van der Pot

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Jan van Loon

Dr. Mick Kreulen

Dr. Menno Huikeshoven

Dr. Klaske Booij

Drs. Robert de Wijn

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité

Drs. Toine van Trier