Blooming wordt Blooming

Gepubliceerd: 20 september 2018
Laatst gewijzigd: 16 september 2020
Gepubliceerd: 20 september 2018
Laatst gewijzigd: 16 september 2020

Afgelopen zomer bestond Blooming Plastische Chirurgie 10 jaar! Gedurende deze mooie jaren zijn wij enorm gegroeid en hebben wij ons team flink uitgebreid. Ontwikkelingen leiden soms tot de behoefte aan een nieuwe naam en dat is bij ons het geval. Blooming Plastische Chirurgie past mooi bij de groei die we hebben doorgemaakt en bij onze behoefte om jou zo goed mogelijk te helpen bij jouw persoonlijke wens voor verandering.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw huisstijl en de komende tijd zie je deze steeds vaker terugkeren op onze website & Social Media. Ook de kliniek heeft een grote make-over ondergaan en is na een verbouwing helemaal opgeknapt! Je bent altijd welkom om langs te komen voor een consult of om een afspraak te maken. Voorlopig blijft onze oude website bestaan en deze zal langzaam overgaan naar Blooming Plastische Chirurgie. Hier merkt u niks van, de bereikbaarheid blijft hetzelfde! Via de website en Social Media houden wij je graag up-to-date over de ontwikkelingen waarmee we in de toekomst nog betere zorg kunnen leveren. Want kwaliteit, een persoonlijke benadering door de meest ervaren specialisten, betrouwbare nazorg en een veilige omgeving blijven onze sleutel tot succes.

 

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »