Blooming bestaat 10 jaar!

Gepubliceerd: 5 juli 2018
Laatst gewijzigd: 22 april 2022
Gepubliceerd: 5 juli 2018
Laatst gewijzigd: 22 april 2022

Trots kunnen wij mededelen dat Blooming Plastische Chirurgie op 6 juli 2018 tien jaar bestaat! In 2008 besloot de maatschap plastische chirurgie Beverwijk om cosmetische chirurgie te scheiden van de medische behandelingen. Tijdens de vele spreekuren in het brandwondencentrum in Beverwijk, het Rode Kruis ziekenhuis en het Spaarne Gasthuis waren er veel cliënten met een cosmetische wens. Het liefst uitgevoerd door een plastisch chirurg met jarenlange ervaring. Alleen vallen de meeste cosmetische behandelingen onder onverzekerde zorg. Om iedereen toch te kunnen helpen, ontstond er het idee voor een privé kliniek.

bloemingdael

Het idee was er en de privé kliniek kwam er toen snel. In het begin was Blooming gevestigd in een mooi pand buiten het ziekenhuis maar uiteindelijk bleek dat onze kracht júíst de vertrouwde omgeving en de samenwerking tussen plastisch chirurgen is. Wij staan voor de hoogste kwaliteit, een persoonlijke benadering en uitmuntende expertise op het gebied van plastisch chirurgie en bieden dit nu vanuit onze vaste locatie in Haarlem. Op deze manier kunnen we snel schakelen en ons volledig focussen op de wensen van de cliënt. Want daarvoor zijn we ooit begonnen: voor u. Inmiddels is het team flink uitgebreid maar de jarenlange ervaring, nauwe samenwerking en hoogste kwaliteit zijn nog steeds het allerbelangrijkste. In augustus starten we met een verbouwing om de kliniek in een nieuw jasje te steken. Wij hopen u daar snel te zien!

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »