Blooming bestaat 10 jaar!

Gepubliceerd: 5 juli 2018
Laatst gewijzigd: 16 januari 2020
Gepubliceerd: 5 juli 2018
Laatst gewijzigd: 16 januari 2020

Trots kunnen wij mededelen dat Blooming Plastische Chirurgie op 6 juli 2018 tien jaar bestaat! In 2008 besloot de maatschap plastische chirurgie Beverwijk om cosmetische chirurgie te scheiden van de medische behandelingen. Tijdens de vele spreekuren in het brandwondencentrum in Beverwijk, het Rode Kruis ziekenhuis en het Spaarne Gasthuis waren er veel cliënten met een cosmetische wens. Het liefst uitgevoerd door een plastisch chirurg met jarenlange ervaring. Alleen vallen de meeste cosmetische behandelingen onder onverzekerde zorg. Om iedereen toch te kunnen helpen, ontstond er het idee voor een privé kliniek.

Hoe het ooit begon

Het idee was er en de privé kliniek kwam er toen snel. In het begin was Blooming gevestigd in een mooi pand buiten het ziekenhuis maar uiteindelijk bleek dat onze kracht júíst de vertrouwde omgeving en de samenwerking tussen plastisch chirurgen is. Wij staan voor de hoogste kwaliteit, een persoonlijke benadering en uitmuntende expertise op het gebied van plastisch chirurgie en bieden dit nu vanuit onze vaste locatie in Haarlem. Op deze manier kunnen we snel schakelen en ons volledig focussen op de wensen van de cliënt. Want daarvoor zijn we ooit begonnen: voor u. Inmiddels is het team flink uitgebreid maar de jarenlange ervaring, nauwe samenwerking en hoogste kwaliteit zijn nog steeds het allerbelangrijkste. In augustus starten we met een verbouwing om de kliniek in een nieuw jasje te steken. Wij hopen u daar snel te zien!

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »