De beste plastisch chirurgen van Nederland 2021

Gepubliceerd: 12 oktober 2011
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 12 oktober 2011
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

De beste plastisch chirurgen van Nederland werken in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Dit blijkt uit de jaarlijkse enquête van het weekblad Elsevier. Elsevier baseert de beoordeling op interviews met experts in de zorg. In 2006 2007, 2008 en 2009 bleken de plastisch chirurgen uit het RKZ de beste prestaties te leveren. Zij worden aangeduid als: de nationale winnaars.

De beoordeling werd gedaan door huisartsen, specialisten, verpleegkundigen, managers en bestuurders in de zorg. Zij beoordeelden de specialismen op medische deskundigheid, begrip voor de patiënt, vernieuwing van het vak, samenwerking met de huisarts en het voorkomen van onnodige medische handelingen. De onderzoekers kozen voor een vorm waarbij de experts een compliment uitdelen aan de beste maatschappen.

Na het optellen van deze loftuitingen, bleek opnieuw dat de meeste waren uitgedeeld aan de plastisch chirurgen van het RKZ. Deze plastisch chirurgen hebben kliniek Blooming opgezet voor de cosmetische chirurgie en zijn ook in het jaar 2021 de allerbeste in hun vak.

Jaarlijks oordeel Elsevier pakt voor de vierde achtereenvolgende jaar weer gunstig uit!

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »