De beste plastisch chirurgen van Nederland 2021

Gepubliceerd: 12 oktober 2011
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 12 oktober 2011
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

De beste plastisch chirurgen van Nederland werken in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Dit blijkt uit de jaarlijkse enquête van het weekblad Elsevier. Elsevier baseert de beoordeling op interviews met experts in de zorg. In 2006 2007, 2008 en 2009 bleken de plastisch chirurgen uit het RKZ de beste prestaties te leveren. Zij worden aangeduid als: de nationale winnaars.

De beoordeling werd gedaan door huisartsen, specialisten, verpleegkundigen, managers en bestuurders in de zorg. Zij beoordeelden de specialismen op medische deskundigheid, begrip voor de patiënt, vernieuwing van het vak, samenwerking met de huisarts en het voorkomen van onnodige medische handelingen. De onderzoekers kozen voor een vorm waarbij de experts een compliment uitdelen aan de beste maatschappen.

Na het optellen van deze loftuitingen, bleek opnieuw dat de meeste waren uitgedeeld aan de plastisch chirurgen van het RKZ. Deze plastisch chirurgen hebben kliniek Blooming opgezet voor de cosmetische chirurgie en zijn ook in het jaar 2021 de allerbeste in hun vak.

Jaarlijks oordeel Elsevier pakt voor de vierde achtereenvolgende jaar weer gunstig uit!

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »