Ben jij tevreden met je neus?

Gepubliceerd: 11 februari 2022
Laatst gewijzigd: 1 mei 2022
Gepubliceerd: 11 februari 2022
Laatst gewijzigd: 1 mei 2022

Niet iedereen heeft van nature een neus die in balans is met de rest van het gezicht. Hij is te groot, te klein, te spits, te plat of er zit een bochel op en trekt daardoor meteen de aandacht. Je reukorgaan speelt dan ook een grote rol als het erom gaat het tevreden je bent over je uiterlijk.

 

In ForYou magazine vertelt plastisch chirurg Gilean Nolst Trenité uitgebreid over een neuscorrectie. “Ik maak graag mooie, natuurlijke neuzen en ga niet voor een standaardconcept.” Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen.

Overweeg je een neuscorrectie? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij plastich chirurg Gilean Nolst Trenité.

Tijdens het eerste consult bespreek je samen met de plastisch chirurg alles omtrent de behandeling. De chirurg bepaalt welke methode voor jouw neus geschikt is, vertelt over de mogelijke risico’s en informeert over de juiste nazorg. Daarnaast worden jouw wensen, verwachtingen en het beoogde resultaat besproken. Zo kan de plastisch chirurg precies aangeven of er aan dit verwachtingspatroon kan worden voldaan. Tijdens het intakegesprek maken we foto’s van je gezicht voor een profielanalyse. De verhoudingen in het gezicht zijn namelijk belangrijk voor het bepalen van de juiste behandelmethode en zijn bepalend voor het eindresultaat.

Een afspraak maak je gemakkelijk via het contactformulier.

 

 

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »