Ben jij tevreden met je neus?

Gepubliceerd: 11 februari 2022
Laatst gewijzigd: 15 augustus 2022
Gepubliceerd: 11 februari 2022
Laatst gewijzigd: 15 augustus 2022

Niet iedereen heeft van nature een neus die in balans is met de rest van het gezicht. Hij is te groot, te klein, te spits, te plat of er zit een bochel op en trekt daardoor meteen de aandacht. Je reukorgaan speelt dan ook een grote rol als het erom gaat het tevreden je bent over je uiterlijk.

 

In ForYou magazine vertelt plastisch chirurg Gilean Nolst Trenité uitgebreid over een neuscorrectie. “Ik maak graag mooie, natuurlijke neuzen en ga niet voor een standaardconcept.” Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen.

Overweeg je een neuscorrectie? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij plastich chirurg Gilean Nolst Trenité.

Tijdens het eerste consult bespreek je samen met de plastisch chirurg alles omtrent de behandeling. De chirurg bepaalt welke methode voor jouw neus geschikt is, vertelt over de mogelijke risico’s en informeert over de juiste nazorg. Daarnaast worden jouw wensen, verwachtingen en het beoogde resultaat besproken. Zo kan de plastisch chirurg precies aangeven of er aan dit verwachtingspatroon kan worden voldaan. Tijdens het intakegesprek maken we foto’s van je gezicht voor een profielanalyse. De verhoudingen in het gezicht zijn namelijk belangrijk voor het bepalen van de juiste behandelmethode en zijn bepalend voor het eindresultaat.

Een afspraak maak je gemakkelijk via het contactformulier.

 

 

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »