Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Zandvoort

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7- 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van ervaren chirurgen die zich hebben gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Deze chirurgen hebben jarenlange ervaring opgedaan in het veld en hebben een bewezen track record van succesvolle operaties. Ze blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in hun vakgebied om de best mogelijke zorg te verlenen.
  • Individuele aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen ze dat elke patiënt uniek is, met zijn of haar eigen specifieke behoeften en wensen. Daarom nemen de artsen de tijd om iedere patiënt volledig te begrijpen en een persoonlijk behandelplan te ontwerpen dat aan hun specifieke situatie en doelen voldoet. Ze streven ernaar om een band te creëren met elke patiënt en hen te ondersteunen tijdens hun reis naar verbetering.
  • Geavanceerde technologie: Blooming Plastische Chirurgie is uitgerust met de nieuwste technologieën en technieken voor ooglidcorrecties. Dit garandeert niet alleen nauwkeurige en effectieve resultaten, maar helpt ook om het herstelproces te versnellen. Ze zijn vastbesloten om hun patiënten toegang te geven tot de beste beschikbare behandelingsopties.
  • Comfortabele omgeving: De kliniek van Blooming Plastische Chirurgie is ontworpen om een rustige, comfortabele omgeving te bieden waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen. Van de vriendelijke ontvangst bij de receptie tot de kalmerende sfeer van de behandelkamers, ze streven ernaar om het hele proces zo stressvrij mogelijk te maken voor hun patiënten.
  • Nazorg: Na de operatie zorgt Blooming Plastische Chirurgie voor een uitgebreid follow-up programma. Dit programma is ontworpen om ervoor te zorgen dat patiënten goed herstellen en volledig tevreden zijn met de resultaten van hun operatie. De nazorg omvat regelmatige controleafspraken en toegang tot medische ondersteuning wanneer dat nodig is.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, is Blooming Plastische Chirurgie gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Zandvoort. De nabijheid van de kliniek maakt het voor patiënten gemakkelijker om afspraken te maken en na te komen, waardoor het een handige keuze is voor hun esthetische behoeften.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.