Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Santpoort

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie in Bloemendaal hebben we een team van zeer ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in ooglidcorrecties. Onze chirurgen hebben tientallen jaren ervaring en hebben duizenden succesvolle ooglidcorrecties uitgevoerd. Onze expertise stelt ons in staat om zelfs de meest complexe gevallen met vertrouwen en vaardigheid te behandelen.
  • Kwaliteit van de zorg: Wij staan bekend om de uitzonderlijke zorg die we bieden aan onze patiënten. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, elke stap van het proces wordt uitgevoerd met het grootste respect en professionaliteit. We streven ernaar om elke patiënt een comfortabele en positieve ervaring te bieden.
  • Moderne technologieën: Bij Blooming Plastische Chirurgie gebruiken we de nieuwste technologieën en technieken voor onze ooglidcorrectie procedures. Dit betekent dat onze ingrepen minder invasief zijn, wat resulteert in minder downtime en snellere hersteltijden voor onze patiënten. Bovendien kunnen deze geavanceerde technologieën helpen bij het bereiken van meer natuurlijke resultaten.
  • Locatie: Onze kliniek is gelegen in Bloemendaal, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt voor inwoners van Santpoort. De ligging maakt het gemakkelijk voor onze patiënten om hun afspraken na te komen en vermindert de stress die gepaard gaat met het reizen naar medische afspraken.
  • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we dat elke patiënt uniek is. Daarom bieden we een persoonlijke benadering voor elke patiënt. We nemen de tijd om de specifieke behoeften, wensen en verwachtingen van elke patiënt volledig te begrijpen, zodat we een op maat gemaakt behandelplan kunnen ontwikkelen.
  • Transparantie: Wij geloven in volledige transparantie. We zijn open en eerlijk over de kosten, de procedure zelf en eventuele risico’s. Dit stelt onze patiënten in staat om een volledig geïnformeerde beslissing te nemen over hun behandeling. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke patiënt volledig op de hoogte is van alle aspecten van hun ooglidcorrectie procedure.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.