Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Overveen

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Overveen voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Overveen kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: De plastisch chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie hebben uitgebreide ervaring en zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Ze kunnen verschillende soorten behandelingen uitvoeren, afhankelijk van de behoeften en wensen van de patiënt.
  • Gepersonaliseerde behandeling: Elke patiënt is uniek en daarom krijgt elke patiënt een op maat gemaakt behandelplan. Dit zorgt ervoor dat de resultaten natuurlijk zijn en aansluiten bij de rest van het gezicht.
  • Veilige procedures: Veiligheid is een prioriteit bij Blooming Plastische Chirurgie. Ze volgen strikte protocollen en gebruiken de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat elke procedure zo veilig mogelijk is.
  • Comfortabele omgeving: De kliniek biedt een rustige en comfortabele omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen. Daarnaast zorgt het vriendelijke personeel ervoor dat elke patiënt zich welkom en verzorgd voelt.
  • Nazorg: Na de operatie biedt Blooming Plastische Chirurgie uitstekende nazorg. Ze blijven betrokken bij het herstelproces van de patiënt en zijn beschikbaar voor eventuele vragen of zorgen.
  • Locatie: De kliniek is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Overveen, wat het een gemakkelijke keuze maakt voor hen die op zoek zijn naar plastische chirurgie diensten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Overveen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Overveen bedraagt 9 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Overveen bedraagt 26 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Overveen bedraagt 22 minuten.