Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Cruquius

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Cruquius voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om zijn team van zeer ervaren en gespecialiseerde chirurgen. Deze professionals hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties en zijn bekend om hun uitmuntende technische vaardigheden. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en procedures, wat betekent dat ze in staat zijn om de meest geavanceerde behandelingen aan te bieden. Dit niveau van ervaring en expertise geeft patiënten het vertrouwen dat ze in goede handen zijn.
  • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen ze dat elke patiënt uniek is, met specifieke behoeften en verwachtingen. Daarom besteden ze veel aandacht aan het luisteren naar elke patiënt en het begrijpen van hun individuele wensen. Dit stelt hen in staat om een op maat gemaakte behandeling te bieden die is afgestemd op de specifieke behoeften van elke patiënt. Deze persoonlijke benadering draagt bij aan een positieve ervaring en optimale resultaten.
  • Veilige en comfortabele omgeving: De kliniek in Bloemendaal is ontworpen met het comfort en de veiligheid van patiënten in gedachten. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, wordt elke stap zorgvuldig gepland en uitgevoerd om het welzijn van de patiënt te garanderen. Dit betekent dat patiënten zich op hun gemak kunnen voelen, wetende dat hun veiligheid en comfort altijd de hoogste prioriteit hebben.
  • Klantenservice: Een andere reden waarom inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie is hun toewijding aan uitstekende klantenservice. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Ze zorgen ervoor dat elke patiënt zich gewaardeerd en verzorgd voelt, wat bijdraagt aan een positieve algemene ervaring.
  • Nabijheid en bereikbaarheid: Voor inwoners van Cruquius is Blooming Plastische Chirurgie een praktische keuze gezien de nabijheid. De kliniek is gemakkelijk bereikbaar, waardoor het minder tijdrovend en stressvol is voor patiënten om naar afspraken te reizen. Deze combinatie van nabijheid en bereikbaarheid maakt het proces van het ondergaan van een ooglidcorrectie veel soepeler en handiger voor de patiënten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Cruquius die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 38 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 44 minuten.