Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Bentveld

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en Expertise: Wij hebben een team van ervaren en hooggekwalificeerde chirurgen die gespecialiseerd zijn in ooglidcorrecties. Met jarenlange ervaring hebben we al duizenden succesvolle operaties uitgevoerd.
  • Geavanceerde Technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologie en apparatuur voor ooglidcorrecties, wat bijdraagt aan de precisie en effectiviteit van de procedure.
  • Persoonlijke Aandacht: Bij ons krijgt elke patiënt persoonlijke aandacht en zorg. We nemen de tijd om de behoeften en verwachtingen van elke patiënt te begrijpen en streven ernaar om de best mogelijke resultaten te bereiken.
  • Inzet voor Veiligheid en Comfort: De veiligheid en het comfort van onze patiënten zijn van het grootste belang. We volgen strikte gezondheids- en veiligheidsprotocollen en zorgen ervoor dat onze patiënten zich op hun gemak voelen tijdens het hele proces.
  • Nabijheid: Onze locatie in Bloemendaal is heel dicht bij Bentveld, waardoor het gemakkelijk en handig is voor de inwoners van Bentveld om naar onze kliniek te reizen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.