Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Zandvoort

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaren chirurgen: Het team van chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie is niet alleen ervaren, maar ook hoog opgeleid. We blijven zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Dit betekent dat we altijd gebruik maken van de meest actuele methoden en technieken bij het uitvoeren van neuscorrecties.
  • Geavanceerde technologie: Naast het gebruik van de nieuwste technologie, zorgt Blooming Plastische Chirurgie er ook voor dat hun apparatuur regelmatig wordt geüpdatet en onderhouden. Dit helpt om de veiligheid en effectiviteit van hun procedures te garanderen en geeft patiënten het vertrouwen dat ze in goede handen zijn.
  • Persoonlijke benadering: De persoonlijke benadering strekt zich uit tot alle aspecten van de zorg bij Blooming Plastische Chirurgie. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, wordt elke stap van het proces aangepast aan de unieke behoeften en doelen van de patiënt.
  • Nazorg: De nazorg omvat ook follow-up afspraken om het herstelproces te monitoren en eventuele vragen of zorgen die patiënten kunnen hebben te beantwoorden. Dit helpt om eventuele complicaties vroegtijdig te identificeren en aan te pakken.
  • Locatie: De gemakkelijke bereikbaarheid van Bloemendaal wordt versterkt door de ruime parkeergelegenheid en het openbaar vervoer dat stopt vlakbij de kliniek. Hierdoor is het voor patiënten nog eenvoudiger om de kliniek te bezoeken.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.