Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Velserbroek

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op ons team van ervaren en hooggekwalificeerde chirurgen. Onze chirurgen hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van neuscorrecties, wat hen een diepgaand inzicht geeft in de complexiteit en nuances van deze procedure. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van uitstekende resultaten, waardoor onze patiënten vertrouwen hebben in onze vaardigheden en expertise.
  • Veilige en geavanceerde technologie: In deze tijd van snelle technologische vooruitgang maken we bij Blooming Plastische Chirurgie gebruik van de nieuwste technologieën en technieken in onze procedures. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van onze patiënten, maar verbetert ook de effectiviteit van de procedures, wat leidt tot betere en meer bevredigende resultaten.
  • Persoonlijke benadering: Wij geloven dat elke patiënt uniek is en daarom een unieke benadering vereist. We nemen de tijd om elk individu te leren kennen, hun behoeften en wensen te begrijpen, en ontwikkelen vervolgens een op maat gemaakt behandelplan dat is afgestemd op hun specifieke doelen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke patiënt zich gewaardeerd en verzorgd voelt.
  • Nabijheid: Voor de inwoners van Velserbroek zijn we gemakkelijk bereikbaar, omdat we ons bevinden in het nabijgelegen Bloemendaal. Dit betekent minder reistijd en meer comfort voor onze patiënten.
  • Nazorg: Wij begrijpen dat goede nazorg cruciaal is voor een soepel herstel en om eventuele complicaties te beheersen. Daarom bieden we uitgebreide nazorg, inclusief regelmatige follow-up bezoeken en toegankelijkheid voor patiënten die vragen of zorgen hebben na de procedure.
  • Vertrouwen: Vertrouwen is essentieel bij het kiezen van een kliniek voor plastische chirurgie. Veel inwoners van Velserbroek hebben vertrouwen in de kwaliteit van de zorg die wij bieden. Dit vertrouwen is niet alleen gebaseerd op onze professionele reputatie, maar ook op positieve getuigenissen en beoordelingen van eerdere patiënten.
  • Transparantie: Wij hechten veel waarde aan transparantie. We zijn open en eerlijk over de kosten, de risico’s en wat men kan verwachten van de procedure. We zorgen ervoor dat alle patiënten volledig geïnformeerd zijn, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun zorg.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.