Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Santpoort

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Veilige en effectieve procedures: Bij Blooming Plastische Chirurgie staan we bekend om hun toewijding aan veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid bij het uitvoeren van neuscorrecties. We hebben ervaren chirurgen in dienst die zich inzetten voor het bereiken van de beste resultaten voor de patiënten.
  • Geavanceerde technologie: De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologie en technieken voor neuscorrectie, wat zorgt voor nauwkeurigheid en minimaliseert hersteltijd.
  • Persoonlijke aandacht: Elke patiënt krijgt persoonlijke aandacht en zorg van het team. Ze nemen de tijd om de verwachtingen en wensen van de patiënt te begrijpen en ontwerpen een behandelplan op maat.
  • Locatie: De locatie van de kliniek is ook een belangrijke factor voor ons. Bloemendaal ligt dicht bij Santpoort, wat het voor ons gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de kliniek zonder ver te hoeven reizen. We waarderen het gemak van het hebben van een hooggekwalificeerde plastisch chirurgie praktijk zo dicht bij huis.
  • Diversiteit aan diensten: Naast neuscorrecties bieden we ook andere cosmetische behandelingen aan, zoals borstvergrotingen, ooglidcorrecties, en behandelingen met botox en fillers.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.