Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Overveen

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Overveen voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Overveen kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van neuscorrecties. De chirurgen zijn hoog opgeleid en gespecialiseerd in verschillende soorten neuscorrecties, waardoor ze de best mogelijke zorg kunnen bieden aan hun patiënten.
  • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke patiënt als een uniek individu behandeld. Ze nemen de tijd om naar uw wensen en verwachtingen te luisteren, om zo een behandelplan op maat te maken.
  • Geavanceerde technologie: Ze gebruiken de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur en technieken voor hun procedures. Dit zorgt niet alleen voor een beter eindresultaat, maar ook voor een sneller herstel.
  • Veiligheid en comfort: De kliniek zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving voor haar patiënten. Ze volgen strikte hygiënenormen en hebben een toegewijd team dat erop gericht is om de ervaring van elke patiënt zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Nazorg: Blooming biedt uitstekende nazorg en ondersteuning na de operatie. Dit zorgt ervoor dat patiënten snel en effectief herstellen en tevreden zijn met de resultaten van hun neuscorrectie.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Overveen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Overveen bedraagt 9 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Overveen bedraagt 26 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Overveen bedraagt 22 minuten.