Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Hoofddorp

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie hebben we een team van zeer ervaren en gespecialiseerde artsen die zich richten op neuscorrecties. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige zorg. We hebben honderden succesvolle neuscorrecties uitgevoerd en blijven ons voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en best practices in ons vakgebied.
  • Veiligheid en zorg: Veiligheid is onze topprioriteit. We volgen strikte protocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke procedure zo veilig mogelijk is. We zorgen ook voor een comfortabele en verzorgende omgeving, zodat patiënten zich op hun gemak voelen tijdens hun bezoek aan onze kliniek.
  • Individuele aandacht: Wij geloven dat elke patiënt uniek is en daarom bieden we een individuele benadering voor elke neuscorrectie. We nemen de tijd om de wensen en verwachtingen van elke patiënt te begrijpen en ontwikkelen vervolgens een op maat gemaakt behandelplan.
  • Moderne technieken: We zijn altijd voorop in het gebruik van de nieuwste technologieën en technieken in plastische chirurgie. Of het nu gaat om innovatieve chirurgische instrumenten of geavanceerde beeldvormingstechnieken, we streven ernaar om de meest effectieve en minimaal invasieve procedures aan te bieden om optimale resultaten te bereiken.
  • Nabijheid: Onze locatie in het schilderachtige Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Hoofddorp. Dit betekent dat patiënten niet ver hoeven te reizen om toegang te krijgen tot hoogwaardige plastische chirurgie. Het is een ideale optie voor degenen die op zoek zijn naar topkwaliteit zorg dichtbij huis.
  • Nazorg: Ons werk eindigt niet na de operatie. We bieden uitstekende nazorg en ondersteuning na de operatie. Ons medisch team volgt patiënten nauwgezet op tijdens hun herstelproces, en staat altijd klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.
  • Transparantie: We zijn toegewijd aan transparantie. We zijn open en eerlijk over onze procedures, kosten en verwachte resultaten. We zorgen ervoor dat patiënten volledig geïnformeerd zijn voordat ze een beslissing nemen. Dit helpt patiënten om met vertrouwen de stap te zetten naar een succesvolle neuscorrectie.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.