Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Heemstede

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Heemstede voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Deskundige plastisch chirurgen: De plastisch chirurgen van Blooming zijn gespecialiseerd in neuscorrecties en kunnen het formaat en de vorm van uw neus zo veranderen dat deze beter bij uw gezicht past. We hebben jarenlange ervaring en training in het veld, en zijn bekend om hun aandacht voor detail en hun vermogen om natuurlijk ogende resultaten te creëren. Het team van Blooming is toegewijd aan patiëntenzorg, en we streven ernaar om elke patiënt een comfortabele en positieve ervaring te geven, van het eerste consult tot de nazorg.
  • Persoonlijke aandacht: Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om hun persoonlijke benadering. Ze nemen de tijd om te luisteren naar de wensen en verwachtingen van de patiënt, waardoor ze een op maat gemaakte behandeling kunnen bieden die bijdraagt aan het zelfvertrouwen van de patiënt.
  • Vertrouwelijke behandeling: Blooming Plastische Chirurgie respecteert de privacy van hun patiënten. Alle consultaties en procedures worden met de grootste discretie uitgevoerd, wat een extra laag van comfort en vertrouwen biedt voor de patiënten.
  • Veiligheid en hygiëne: De kliniek voldoet aan alle veiligheidsnormen en hygiëneregels. Dit zorgt ervoor dat patiënten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun bezoek aan de kliniek.
  • Geavanceerde technologie: De kliniek maakt gebruik van de nieuwste technologie en technieken in plastische chirurgie, wat bijdraagt aan betere resultaten en een sneller herstel.
  • Locatie: De kliniek is gevestigd in Bloemendaal, wat een gemakkelijke en korte reis voor inwoners van Heemstede betekent.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Heemstede die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 17 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 25 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 38 minuten.