Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Bentveld

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Expertise en ervaring: Bij Blooming Plastische Chirurgie staan we bekend om onze uitmuntende reputatie op het gebied van neuscorrecties. Ons team bestaat uit ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van de neuscorrectie.
  • Persoonlijke aandacht en zorg: Bij Blooming Plastische Chirurgie nemen we de tijd om naar de wensen en zorgen van elke patiënt te luisteren. We werken nauw met hen samen om het beste resultaat te bereiken. Onze persoonlijke benadering en zorg voor elke patiënt is waar we om bekend staan.
  • Breed scala aan diensten: Naast neuscorrecties bieden we ook een breed scala aan andere behandelingen aan. Dit betekent dat patiënten die meerdere procedures willen laten doen, dit bij ons op één plek kunnen doen.
  • Veiligheid en comfort: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat de veiligheid van onze patiënten voorop. We hanteren strikte procedures om ervoor te zorgen dat elke operatie zo veilig mogelijk verloopt. Onze faciliteiten zijn ontworpen om comfort te bieden en angst te verminderen, wat bijdraagt aan een positieve algehele ervaring.
  • Nauwkeurige consultaties: We geloven in het belang van nauwkeurige en uitgebreide consultaties. Voordat we een neuscorrectie uitvoeren, nemen we de tijd om de patiënt grondig te onderzoeken en te bespreken wat de beste opties zijn. Dit zorgt ervoor dat we precies begrijpen wat de patiënt wil bereiken en geeft ons de kans om een op maat gemaakt behandelplan te ontwerpen dat aan hun specifieke behoeften voldoet.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.