Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Neuscorrectie Aerdenhout

Verdoving

Algehele narcose

Operatieduur

60 – 180 minuten

Hersteltijd

7 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Aerdenhout voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Aerdenhout kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een neuscorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Deskundigheid en ervaring: Blooming Plastische Chirurgie heeft ervaren en hooggekwalificeerde chirurgen die gespecialiseerd zijn in neuscorrecties. Ze hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van uitstekende resultaten.
  • Klantenservice: De kliniek biedt een warme, vriendelijke en ondersteunende omgeving. Het personeel is toegewijd aan het zorgen voor comfort en tevredenheid van de patiënten vanaf het eerste consult tot aan de nazorg.
  • Moderne technologie: Blooming Plastische Chirurgie maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken voor neuscorrecties, wat helpt om optimale resultaten te bereiken en het herstelproces te versnellen.
  • Persoonlijke aanpak: Elke patiënt krijgt een op maat gemaakt behandelplan dat is afgestemd op hun unieke behoeften en esthetische doelen.
  • Veiligheid en hygiëne: Blooming Plastische Chirurgie hanteert strikte veiligheids- en hygiënenormen om ervoor te zorgen dat patiënten in een veilige en schone omgeving worden behandeld.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, is de kliniek gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Aerdenhout. Het biedt een rustige en privé-setting voor patiënten om te herstellen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Aerdenhout die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun neuscorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere neus corrigerende behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een neuscorrectie is een cosmetische procedure die wordt gebruikt om de grootte, vorm en verhoudingen van de neus te veranderen. Deze procedure kan helpen bij het weghalen van bobbel op de neus, het verkleinen of vergroten van de neus, het corrigeren van een brede neus, het aanpassen van grote neusgaten en het rechtzetten van een scheve neus.

Meer informatie over een neuscorrectie behandeling
Meer informatie over een neuscorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 13 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 39 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 34 minuten.