Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Zandvoort

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Innovatie: Blooming Plastische Chirurgie is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en technologieën in de plastische chirurgie. We passen deze innovaties toe om ervoor te zorgen dat hun procedures zo minimaal invasief mogelijk zijn, wat leidt tot een kortere hersteltijd en minder ongemak voor de patiënt.
  • Vertrouwensrelatie: Bij Blooming Plastische Chirurgie streven ze ernaar om een vertrouwensrelatie met hun patiënten op te bouwen. We nemen de tijd om de behoeften en verwachtingen van de patiënt te begrijpen en werken nauw samen met hen om de best mogelijke resultaten te bereiken.
  • Geïndividualiseerde behandelingen: Elke patiënt is uniek en daarom biedt Blooming Plastische Chirurgie geïndividualiseerde behandelingen aan. We ontwerpen een behandelplan dat specifiek is afgestemd op de behoeften en het lichaam van elke patiënt, wat leidt tot meer bevredigende resultaten.
  • Veiligheidsmaatregelen: Veiligheid is een topprioriteit bij Blooming Plastische Chirurgie. We volgen strikte protocollen en hebben een team van hoogopgeleide medische professionals om ervoor te zorgen dat alle procedures veilig worden uitgevoerd.
  • Ondersteunend personeel: Naast hun ervaren chirurgen heeft Blooming Plastische Chirurgie ook een toegewijd en ondersteunend personeel dat klaar staat om patiënten te helpen tijdens hun bezoeken, wat bijdraagt aan een comfortabele en stressvrije ervaring.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun moedervlek te verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.