Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Velserbroek

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie nemen we trots in onze jarenlange ervaring en expertise. Onze plastische chirurgen zijn hoogopgeleid en hebben uitgebreide ervaring met een scala aan procedures, waaronder het verwijderen van moedervlekken. Wij geloven dat deze expertise essentieel is om de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied om ervoor te zorgen dat we altijd de beste technieken en benaderingen gebruiken.
  • Modern apparatuur: Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Deze moderne technologie stelt ons in staat om minder invasieve methoden aan te bieden voor het verwijderen van moedervlekken, wat resulteert in snellere hersteltijden en minder ongemak voor onze patiënten. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de ervaring van onze patiënten te verbeteren en de kwaliteit van onze zorg te verhogen.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie staat de patiënt centraal. We streven ernaar om elke patiënt persoonlijke aandacht te geven. We luisteren aandachtig naar de zorgen en wensen van onze patiënten en werken nauw met hen samen om een behandelplan te ontwikkelen dat aan hun unieke behoeften voldoet.
  • Locatie: Onze locatie in Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Velserbroek. We begrijpen dat gemak een belangrijke factor kan zijn bij het kiezen van een plastisch chirurg en we zijn er trots op dat we zo toegankelijk zijn voor onze patiënten.
  • Vertrouwen: We zijn ook dankbaar voor het vertrouwen dat de inwoners van Velserbroek in ons hebben. We weten dat dit vertrouwen komt door de resultaten van onze eerdere patiënten. We streven ernaar om elke patiënt dezelfde hoge standaard van zorg te bieden.
  • Veiligheid: Veiligheid is een topprioriteit voor ons. We volgen strikte protocollen om het risico op complicaties te minimaliseren en ervoor te zorgen dat onze patiënten zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun behandeling. We nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze patiënten te waarborgen.
  • Nazorg: Tot slot bieden we uitstekende nazorg en ondersteuning na de procedure. We begrijpen dat de periode na de operatie even belangrijk is als de procedure zelf. Daarom zijn we er om eventuele vragen of zorgen snel aan te pakken en om onze patiënten te helpen bij hun herstel.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun moedervlek te verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.