Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Overveen

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Overveen voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Overveen kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie om een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Deskundigheid: Blooming Plastische Chirurgie heeft ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in het veilig en effectief verwijderen van moedervlekken.
  • Geavanceerde technologie: De kliniek maakt gebruik van geavanceerde technologieën en technieken, wat niet alleen zorgt voor minimale littekens, maar ook optimale resultaten garandeert.
  • Individuele aanpak: Ze begrijpen dat elke patiënt uniek is en benaderen daarom elke situatie individueel, met een persoonlijk behandelplan dat aansluit bij de specifieke behoeften van de patiënt.
  • Veiligheid: Veiligheid is een topprioriteit bij Blooming Plastische Chirurgie, waarbij strikte protocollen en hygiënenormen worden gehanteerd om de veiligheid van de patiënt te waarborgen tijdens en na de procedure.
  • Nazorg: Na de behandeling biedt de Blooming Plastische Chirurgie uitstekende nazorg en follow-up, om ervoor te zorgen dat het herstelproces soepel verloopt en de resultaten optimaal zijn.
  • Locatie en transparantie: Gelegen in het nabijgelegen Bloemendaal, is de kliniek gemakkelijk toegankelijk voor inwoners van Overveen, waardoor het een handige keuze is voor hun medische behoeften. Bovendien zijn ze bij Blooming Plastische Chirurgie transparant over de kosten en de te verwachten resultaten van de procedure, zodat patiënten een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Overveen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor een moedervlek te laten verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Overveen bedraagt 9 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Overveen bedraagt 26 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Overveen bedraagt 22 minuten.