Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Cruquius

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Cruquius voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Uitgebreide ervaring: De chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie zijn niet zomaar professionals in hun vakgebied. We hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van moedervlekken, wat betekent dat we een diepgaand begrip hebben van de technieken en procedures die nodig zijn om de beste resultaten te bereiken. Wij hebben een breed scala aan technieken onder de knie om te zorgen voor minimale littekens en het beste cosmetische resultaat.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie is elke patiënt meer dan alleen een nummer. Het team van chirurgen en zorgprofessionals zorgt ervoor dat elke patiënt persoonlijke aandacht en zorg krijgt. Dit betekent dat ze de tijd nemen om alle vragen te beantwoorden, eventuele angsten weg te nemen en ervoor te zorgen dat elke patiënt volledig op zijn gemak is voordat de procedure begint.
  • Hoogwaardige apparatuur: In de wereld van plastische chirurgie is het gebruik van de nieuwste medische technologieën en apparatuur van cruciaal belang voor het leveren van nauwkeurige en effectieve behandelingen. Bij Blooming Plastische Chirurgie hebben we geïnvesteerd in geavanceerde medische apparatuur om ervoor te zorgen dat we de patiënten de best mogelijke zorg kunnen bieden.
  • Locatie: Voor de inwoners van Cruquius is de locatie van Bloemendaal ideaal. Het is een korte rit, waardoor het een handige optie is voor diegenen die medische ingrepen nodig hebben. Bovendien is de kliniek zelf gevestigd in een rustige omgeving, wat bijdraagt aan een stressvrije ervaring.
  • Nazorg: Na de procedure stopt de zorg bij Blooming Plastische Chirurgie niet. Patiënten worden nauwlettend in de gaten gehouden tijdens hun herstelperiode om eventuele complicaties vroegtijdig op te sporen.
  • Transparante prijzen: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we hoe belangrijk het is voor patiënten om duidelijkheid te hebben over de prijzen van hun behandeling. Daarom zijn de prijzen transparant en duidelijk uitgelegd, zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen na de behandeling. Dit betekent dat patiënten precies weten wat ze kunnen verwachten en zich kunnen concentreren op hun herstel in plaats van zich zorgen te maken over financiële zaken.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Cruquius die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun moedervlek te verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 38 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 44 minuten.