Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Bloemendaal

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie om hun moedervlek te laten verwijderen vanwege verschillende redenen, waaronder:

  1. Ervaring en expertise: Het team van Blooming Plastische Chirurgie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met uitgebreide ervaring in het verwijderen van moedervlekken
  2. Persoonlijke benadering: Elke patiënt wordt met zorg en aandacht behandeld. De specialisten nemen de tijd om de procedure uit te leggen en eventuele zorgen te bespreken.
  3. Technologie: De kliniek maakt gebruik van geavanceerde technologie en technieken voor een veilige en effectieve moedervlekverwijdering.
  4. Veiligheidsnormen: Blooming Plastische Chirurgie hanteert strikte hygiëneprotocollen en volgt de hoogste veiligheidsnormen.
  5. Nazorg: De kliniek biedt uitstekende nazorg, inclusief follow-up afspraken om de genezing te controleren en eventuele vragen te beantwoorden.
  6. Locatie: Gelegen in Bloemendaal, is de kliniek gemakkelijk bereikbaar voor de lokale bewoners.

Door al deze factoren is Blooming Plastische Chirurgie een populaire keuze onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar het verwijderen van hun moedervlek.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek: