Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Bentveld

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Wij bij Blooming Plastische Chirurgie zijn trots op onze ervaren en deskundige plastisch chirurgen. Onze specialisten zijn BIG-geregistreerd en hebben jarenlange ervaring in het veld van cosmetische ingrepen, waaronder het verwijderen van moedervlekken. We streven ernaar om de hoogste standaard van zorg te bieden en we zijn toegewijd aan voortdurende professionele ontwikkeling om ervoor te zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en procedures.
  • Lokale toegankelijkheid: Bentveld ligt dicht bij Bloemendaal, wat betekent dat onze kliniek gemakkelijk toegankelijk is voor de inwoners van Bentveld. We begrijpen hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot kwaliteitszorg dicht bij huis en we zijn trots op onze gunstige locatie.
  • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie, waarderen we de individualiteit van elke patiënt. Daarom nemen we de tijd om naar elke patiënt te luisteren, hun behoeften te begrijpen en een aangepast behandelplan te ontwikkelen dat het beste bij hun specifieke situatie past. We streven ernaar om een warme, gastvrije omgeving te creëren waarin patiënten zich ondersteund en gerespecteerd voelen.
  • Geavanceerde technologie: We zijn er trots op dat we bij Blooming Plastische Chirurgie gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken voor onze procedures. Dit stelt ons in staat om minder invasieve ingrepen aan te bieden, wat kan leiden tot snellere hersteltijden en betere resultaten voor onze patiënten.
  • Vertrouwen: We begrijpen dat vertrouwen essentieel is bij het kiezen van een plastische chirurgie kliniek. Daarom werken we hard om een goede reputatie op te bouwen in de omliggende gemeenschappen. We zijn dankbaar voor de positieve getuigenissen van onze vorige patiënten en we blijven ons best doen om de verwachtingen van onze patiënten te overtreffen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun moedervlek te verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.