Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Aerdenhout

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Aerdenhout voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Aerdenhout kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie om een moedervlek te laten verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van hoogopgeleide en ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van moedervlekken. Ze gebruiken de nieuwste technieken en procedures om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is.
  • Klantenservice: Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame medewerkers die bereid zijn om vragen te beantwoorden, advies te geven en elke patiënt op zijn gemak te stellen.
  • Kwaliteitszorg: Blooming Plastische Chirurgie is toegewijd aan het bieden van topkwaliteit zorg voor hun patiënten. Ze volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat de gezondheid en veiligheid van de patiënt altijd voorop staan.
  • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke patiënt als individu behandeld. Ze begrijpen dat elke persoon uniek is en vereisen daarom een gepersonaliseerde benadering voor de best mogelijke resultaten.
  • Locatie: Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Aerdenhout, waardoor het een handige optie is voor mensen die op zoek zijn naar plastische chirurgie diensten in de buurt.
  • Naleving van privacy: Blooming Plastische Chirurgie respecteert de privacy van hun patiënten. Alle persoonlijke en medische informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel van de behandeling. Dit geeft patiënten het vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn, wat bijdraagt aan hun keuze voor deze kliniek.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Aerdenhout die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor het verwijderen van een moedervlek.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 13 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 39 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 34 minuten.