Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Filler behandeling Santpoort

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een filler behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Ervaring en expertise: We zijn meer dan een gewone kliniek. We zijn een team van ervaren en deskundige plastisch chirurgen, toegewijd aan het bieden van de beste zorg aan onze patiënten. Onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van diverse cosmetische ingrepen, inclusief filler behandelingen, stelt ons in staat om te anticiperen op de unieke behoeften van elke patiënt en om een zorgplan te ontwikkelen dat op maat gemaakt is voor hun specifieke doelen en verwachtingen. Het is deze combinatie van ervaring en gepersonaliseerde zorg die onze patiënten het vertrouwen geeft om ons hun uiterlijk toe te vertrouwen.
 • Voorlichting en begeleiding: Bij Blooming Plastische Chirurgie geloven we dat geïnformeerde patiënten gelukkige patiënten zijn. Daarom besteden we aandacht aan voorlichting en begeleiding. Vanaf het eerste consult nemen we de tijd om de behandeling uit te leggen, vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Ook na de behandeling blijven we beschikbaar om te ondersteunen en te adviseren, zodat onze patiënten zich altijd gesteund voelen.
 • Kwaliteit van behandelingen: De kwaliteit van onze behandelingen is iets waar we bijzonder trots op zijn. We gebruiken alleen de meest geavanceerde technieken en apparatuur en onze chirurgen hebben de vaardigheden en expertise om de meest effectieve resultaten te bereiken. Dit geeft onze patiënten het vertrouwen dat ze niet alleen in veilige handen zijn, maar ook dat ze kunnen rekenen op de best mogelijke uitkomst.
 • Locatie en toegankelijkheid: Onze locatie in Bloemendaal is ideaal voor inwoners van Santpoort. We zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden een comfortabele omgeving waar onze patiënten zich kunnen ontspannen. Bovendien zijn we flexibel met afspraken en doen we ons best om tegemoet te komen aan de drukke schema’s van onze patiënten.
 • Breed scala aan diensten: Naast fillers bieden we een breed scala aan andere cosmetische diensten, zoals borstvergroting, ooglidcorrectie en facelift. Deze veelzijdigheid betekent dat onze patiënten voor al hun cosmetische behoeften bij ons terecht kunnen, zonder dat ze naar verschillende klinieken hoeven te gaan.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere filler behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor de huid er gladder uitziet. Door fillers in de neuslippenplooi te injecteren, kan de diepte van deze lijnen worden verminderd, wat kan leiden tot een verbetering van de uitstraling van de huid. Fillers kunnen worden ook gebruikt om de marionetlijnen (de verticale lijnen vanaf de mondhoeken) te verzachten en het gezicht een vollere, jongere uitstraling te geven. Fillers worden ook gebruikt om de lijnen rond de ogen te verzachten (kraaienpootjes), waardoor het gezicht er minder vermoeid uitziet. Fillers kunnen worden gebruikt om de rimpels boven de lip te verzachten en de lipcontour te verbeteren. Door het gebruik van fillers kan het verloren volume van de huid worden hersteld, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, het uiterlijk van een verslapte huid wordt verminderd en huidveroudering wordt tegengegaan. Wat veel mensen niet weten is dat fillers gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en het uiterlijk van een droge huid te verbeteren.

Fillers kunnen voor de volgende indicaties en/of problemen worden ingezet:

 • Diepe traangoot: Door het gebruik van fillers kan de diepte van de traangoot afnemen. Dit kan de ogen een meer open en heldere indruk geven.
 • Hangende mondhoeken: Fillers kunnen gebruikt worden om de mondhoeken te liften en het gezicht een meer opgewekte en jeugdige uitstraling te geven.
 • Smalle lippen: Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen op te vullen en te vergroten, waardoor ze er voller en sensueler uitzien.
 • Slappe huid onder de ogen: Fillers kunnen worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor de huid er strakker en meer opgefrist uitziet.
 • Wallen: Fillers kunnen de wallen onder de ogen opvullen en verzachten voor een meer uitgeslapen en heldere uitstraling.
 • Gummy smile: Fillers kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid zichtbaar tandvlees te verminderen wanneer er wordt gelachen.
Meer informatie over een filler behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.