Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Filler behandeling Velserbroek

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een filler behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Deskundigheid: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we er trots op dat we een team van hooggekwalificeerde en ervaren artsen hebben. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van filler behandelingen, waardoor we onze patiënten resultaten van betrouwbare en hoge kwaliteit kunnen garanderen.
 • Veiligheid: Veiligheid is een topprioriteit voor ons. We volgen strikte hygiëneprotocollen en gebruiken alleen producten die zijn goedgekeurd door gezondheidsautoriteiten. Onze patiënten kunnen erop vertrouwen dat hun welzijn altijd onze eerste zorg is.
 • Persoonlijke aanpak: Wij geloven dat elke patiënt uniek is en daarom bieden we een persoonlijke en op maat gemaakte benadering. We nemen de tijd om de verwachtingen en wensen van elke patiënt te begrijpen en ontwerpen een behandelplan dat past bij hun unieke behoeften.
 • Locatie: Onze kliniek in Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Velserbroek. Daarnaast draagt de prachtige en rustige locatie van onze kliniek bij aan een aangename en stressvrije ervaring.
 • Nazorg: Wij zijn er voor onze patiënten, zelfs nadat hun behandeling is voltooid. Ons team blijft beschikbaar voor eventuele vragen of zorgen na de behandeling, wat bijdraagt aan het comfort en de gemoedsrust van onze patiënten.
 • Innovatieve technieken: Bij Blooming Plastische Chirurgie streven we ernaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste en meest innovatieve technieken voor filler behandelingen. Dit stelt ons in staat om optimale resultaten te bereiken en de tevredenheid van onze patiënten te maximaliseren.
 • Transparantie: Wij hechten veel waarde aan transparantie. We zorgen ervoor dat onze patiënten duidelijke informatie krijgen over de prijzen, het verloop van de behandeling en mogelijke risico’s. Dit helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere filler behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor de huid er gladder uitziet. Door fillers in de neuslippenplooi te injecteren, kan de diepte van deze lijnen worden verminderd, wat kan leiden tot een verbetering van de uitstraling van de huid. Fillers kunnen worden ook gebruikt om de marionetlijnen (de verticale lijnen vanaf de mondhoeken) te verzachten en het gezicht een vollere, jongere uitstraling te geven. Fillers worden ook gebruikt om de lijnen rond de ogen te verzachten (kraaienpootjes), waardoor het gezicht er minder vermoeid uitziet. Fillers kunnen worden gebruikt om de rimpels boven de lip te verzachten en de lipcontour te verbeteren. Door het gebruik van fillers kan het verloren volume van de huid worden hersteld, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, het uiterlijk van een verslapte huid wordt verminderd en huidveroudering wordt tegengegaan. Wat veel mensen niet weten is dat fillers gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en het uiterlijk van een droge huid te verbeteren.

Fillers kunnen voor de volgende indicaties en/of problemen worden ingezet:

 • Diepe traangoot: Door het gebruik van fillers kan de diepte van de traangoot afnemen. Dit kan de ogen een meer open en heldere indruk geven.
 • Hangende mondhoeken: Fillers kunnen gebruikt worden om de mondhoeken te liften en het gezicht een meer opgewekte en jeugdige uitstraling te geven.
 • Smalle lippen: Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen op te vullen en te vergroten, waardoor ze er voller en sensueler uitzien.
 • Slappe huid onder de ogen: Fillers kunnen worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor de huid er strakker en meer opgefrist uitziet.
 • Wallen: Fillers kunnen de wallen onder de ogen opvullen en verzachten voor een meer uitgeslapen en heldere uitstraling.
 • Gummy smile: Fillers kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid zichtbaar tandvlees te verminderen wanneer er wordt gelachen.
Meer informatie over een filler behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.