Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Filler behandeling Cruquius

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Cruquius voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Cruquius kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een filler behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Hooggekwalificeerde chirurgen: De plastische chirurgen bij Blooming zijn niet alleen hoogopgeleid, maar beschikken ook over jarenlange ervaring en expertise op het gebied van filler behandelingen. Ze hebben een grondige kennis van de anatomie van het gezicht, evenals een artistiek oog voor detail. Dit stelt hen in staat om resultaten te leveren die niet alleen veilig en effectief zijn, maar ook natuurlijk en harmonieus met de unieke kenmerken van elke patiënt.
 • Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke patiënt als een individu behandeld. De chirurgen nemen de tijd om naar de wensen en verwachtingen van de patiënt te luisteren, zodat ze een behandelplan kunnen opstellen dat is afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen. Deze persoonlijke benadering helpt bij het creëren van een comfortabele en vertrouwde omgeving, wat bijdraagt aan een positieve ervaring voor de patiënt.
 • Veiligheid en kwaliteit: Bij Blooming staat de veiligheid en tevredenheid van de patiënt altijd voorop. Ze volgen strikte protocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke procedure veilig en effectief is. Bovendien gebruiken ze alleen producten van de hoogste kwaliteit, wat bijdraagt aan hun consistentie in het leveren van uitstekende resultaten.
 • Gunstige locatie: Gelegen in Bloemendaal, is de kliniek gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van Cruquius. Het feit dat ze hun esthetische behoeften dicht bij huis kunnen laten behandelen, voegt een extra laag van gemak en comfort toe aan hun ervaring.
 • Nazorg: Naast hun uitstekende preoperatieve zorg, biedt Blooming ook een uitgebreide nazorg na de behandeling. Ze zorgen ervoor dat elke patiënt de nodige instructies en ondersteuning krijgt om een soepel herstelproces te bevorderen. Eventuele complicaties worden snel opgemerkt en aangepakt, waardoor de patiënt gemoedsrust heeft tijdens hun herstelperiode.
 • Uitgebreid aanbod van diensten: Naast filler behandelingen, biedt Blooming Plastische Chirurgie een breed scala aan andere cosmetische procedures, waaronder botox, liposuctie, borstvergroting en meer. Deze veelzijdigheid betekent dat de inwoners van Cruquius voor al hun behoeften op één plek terecht kunnen. Of ze nu geïnteresseerd zijn in een subtiele verandering of een meer dramatische transformatie, ze kunnen erop vertrouwen dat Blooming de expertise en de middelen heeft om hun doelen te bereiken.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Cruquius die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere filler behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor de huid er gladder uitziet. Door fillers in de neuslippenplooi te injecteren, kan de diepte van deze lijnen worden verminderd, wat kan leiden tot een verbetering van de uitstraling van de huid. Fillers kunnen worden ook gebruikt om de marionetlijnen (de verticale lijnen vanaf de mondhoeken) te verzachten en het gezicht een vollere, jongere uitstraling te geven. Fillers worden ook gebruikt om de lijnen rond de ogen te verzachten (kraaienpootjes), waardoor het gezicht er minder vermoeid uitziet. Fillers kunnen worden gebruikt om de rimpels boven de lip te verzachten en de lipcontour te verbeteren. Door het gebruik van fillers kan het verloren volume van de huid worden hersteld, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, het uiterlijk van een verslapte huid wordt verminderd en huidveroudering wordt tegengegaan. Wat veel mensen niet weten is dat fillers gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en het uiterlijk van een droge huid te verbeteren.

Fillers kunnen voor de volgende indicaties en/of problemen worden ingezet:

 • Diepe traangoot: Door het gebruik van fillers kan de diepte van de traangoot afnemen. Dit kan de ogen een meer open en heldere indruk geven.
 • Hangende mondhoeken: Fillers kunnen gebruikt worden om de mondhoeken te liften en het gezicht een meer opgewekte en jeugdige uitstraling te geven.
 • Smalle lippen: Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen op te vullen en te vergroten, waardoor ze er voller en sensueler uitzien.
 • Slappe huid onder de ogen: Fillers kunnen worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor de huid er strakker en meer opgefrist uitziet.
 • Wallen: Fillers kunnen de wallen onder de ogen opvullen en verzachten voor een meer uitgeslapen en heldere uitstraling.
 • Gummy smile: Fillers kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid zichtbaar tandvlees te verminderen wanneer er wordt gelachen.
Meer informatie over een filler behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 38 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Cruquius bedraagt 44 minuten.