Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Facelift Zandvoort

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om zijn team van hoogopgeleide en ervaren plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in facelifts. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring opgedaan en een diepgaande expertise ontwikkeld in het veld van plastische chirurgie. Ze hebben zich bewezen door talloze succesvolle ingrepen uit te voeren, waarbij ze steeds de hoogste normen van medische zorg hanteren.
  • Geavanceerde technologieën: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën in de plastische chirurgie. Dit betekent dat ze minder invasieve procedures kunnen uitvoeren, wat resulteert in kortere herstelperioden en betere resultaten. Deze moderne technieken en apparatuur stellen hen in staat om nauwkeurige en effectieve behandelingen uit te voeren, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid en het comfort van de patiënt waarborgen.
  • Gepersonaliseerde zorg: Een van de kernwaarden van Blooming Plastische Chirurgie is het bieden van gepersonaliseerde zorg. Ze begrijpen dat elke patiënt uniek is en hebben daarom een aanpak ontwikkeld waarbij elke patiënt een persoonlijk behandelplan krijgt dat is afgestemd op hun individuele behoeften en doelen. Dit zorgt niet alleen voor optimale resultaten, maar ook voor een hoge mate van tevredenheid bij de patiënten.
  • Veiligheid en comfort: De veiligheid en het comfort van de patiënten staan ​​voorop bij Blooming Plastische Chirurgie. Ze werken voortdurend aan het handhaven van een veilige en comfortabele omgeving voor hun procedures. Patiënten kunnen erop vertrouwen dat ze in goede handen zijn, van het moment van consultatie tot de nazorg.
  • Locatie: De locatie van Blooming Plastische Chirurgie in Bloemendaal is een ander belangrijk pluspunt. Het is gemakkelijk te bereiken vanuit Zandvoort, waardoor het een handige keuze is voor de inwoners. De kliniek is gevestigd in een rustige en serene omgeving, wat bijdraagt aan de algehele positieve ervaring van de patiënt.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.